Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjne trende

panowie!to lista najbardziej pożadanych Polek.zgadzacie sie z nią?bzyknelibyście

Polecane posty

Gość kafeteryjne trende

Z okazji 18. rocznicy powstania polskiej edycji Playboy'a magazyn postanowił stworzyć ranking najbardziej pożądanych Polek. Na pytanie, z kim chcieliby pójść do łóżka odpowiedziało pół tysiąca mężczyzn. Macie ochotę na Cichopkową?Foremniak?Cielecką? Rusin? 1. Anna Przybylska 2. Doda 3. Anna Mucha 4. Edyta Herbuś 5. Edyta Górniak 6. Kasia Cichopek 7. Natasza Urbańska 8. Agnieszka Włodarczyk 9. Marta Żmuda-Trzebiatowska 10. Małgorzata Foremniak 11. Weronika Rosati 12. Alicja Bachleda-Curuś 13. Katarzyna Glinka 14. Kinga Rusin 15. Joanna Brodzik 16. Dorota Gardias 17. Grażyna Torbicka 18. Joanna Mucha 19. Małgorzata Kożuchowska 20. Joanna Liszowska 21. Justyna Steczkowska 22. Anna Dereszowska 23. Martyna Wojciechowska 24. Joanna Krupa 25. Magda Mołek 26. Małgorzata Socha 27. Magdalena Cielecka 28. Ola Kwaśniewska 29. Monika Brodka 30. Ewa Farna

Gość klapekZnoga24
Dla mnie w tym całym zestawieniu jedyną atrakcyjną kobietą jest Grażyna Torbicka.

Gość kafeteryjne trende
ja jestem kobietą, fantazjowałam nieraz o lesbijskim i jednak sporo z tych pań by w moich fantazjach sie nie znalazlo

Gość Edmunt Pipa
brakuje najpiękniejszej Polki P.Doroty Wellman

Gość zerżnąłbym...
9. Marta Żmuda-Trzebiatowska :D :D :D :D

Gość ale Rubense to
Doda zdecydowanie no.1 a Przbylska troche taka uło mna

Gość kafeteryjne trende
more more opinionów

Gość kafeteryjne trende
nie ma tu facetów czy nie mają wyobrażni?

Gość kafeteryjne trende
ech, z wami to glupiego robota nawet kogo przelecieć byście chcieli nie wiecie. faktycznie na kafe same prawiki albo baby podszywajace się pod facetów no jak można nie wiedzieć kogo by się chcialo bzyknac

Gość troszke prawdy
ustawiane... napewno panowie woleliby taka Marte niz zwiedłą..Pryzbylską czy muche.. ten ranking jest ustawiany.. urbanska przecietna..itp..

Gość Edmunt Pipa
to są gwiazdy , one w TV pracują , to i się nie bzykają bo im prestiż pracy nie pozwala na to.

Gość kafeteryjne trende
mi też ten ranking nie pasuje, dlatego pytam sie panów bo gust kobicy inny nieco ciekawe jak by lesbijki wybrały

Gość prawiczy prawiczek 28
Co za różnica. Wolny facet poszedłby do łóżka z każdą z nich i pewnie nie grymasił. Takie gadanie. Rozejrzyj się na ulicy. Będzie pełno ładnych kobiet. A taka ocena celebrytek to trochę śmieszne. Bo wiesz, jest coś takiego jak makijaż, stylizacja i Photoshop (choćby w sesjach playboya i wszelkich kolorowych czasopismach) oraz profesjonalny fotograf robiący 50 zdjęć żeby wybrać to na którym cycki wyszły najlepiej. Więc zamiast iść do łózka z dodą i się rozczarować, że nie wygląda jak na rozkładówce lepiej znaleźć sobie dziewczynę koło siebie. W playboyu pewnie wyglądała by jak doda :D

Gość kafeteryjne trende
mi bardziej chodzi o typ urody i wiek

Gość Mister999
Wg mnie podium powinno wyglądać tak: 1. Asia Krupa 2. Gosia Glinka 3. Aga Włodarczyk

Gość zetynok
1. Socha 2. Farna 3. Urbańska 4. Mołek

Gość prawiczy prawiczek 28
gust panów. Fotki z google pierwszych 3 pań http://hq-tapety.eu/view/anna_przybylska_03-other.html http://www.xgwiazdy.com/doda-nago/ http://www.koktajl24.pl/Anna-Mucha-Playboy-Anna-Mucha-nago-w-Playboyu Daj dowolną z takim samym "podejściem" i będzie sie mieścić w guście. Na prawdę nie wierzę, że to robi różnicę. :D Dyskusja jest bezprzedmiotowa co pokazują załączone ilustracje.

Gość dwa jeden dla sportu
Co tam się rajcować pannami z TV. Jest wiele pięknych kobiet. Rzeczywiście Anna Mucha w "młodych wilkach", czy Anna Przybylska w "Karierze Nikosia Dyzmy" wyglądały świetnie ale takich kobiet jest całkiem sporo (wbrew pozorom).