Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana chana ana

chciałabym złożyć podanie o pracę, a w ogóle nie mam doświadczenia

Polecane posty

Gość kochana chana ana

studiuję dziennie, ale chciałabym spróbować zacząć pracować na niepełny etat w sklepie odzieżowym. nie mam jednak w ogóle doświadczenia. co powinnam wpisać w rubryczce, czy to w ogóle ma sens? :O

Gość oiugvhbnjk
w jakiej rubryczce? poza tym już od dawna nie pisze się podań o pracę, tylko listy motywacyjne, a w nich nie ma żadnej rubryczki :-P Piszesz jakie masz wykształcenie, gdzie się uczyłaś i studiowałaś, co robiłaś do tej pory, np. jakieś kursy językowe, komputerowe, jakimi językami się posługujsz i w jakim stopniu, jakie masz zainteresowania i mocne strony i najważniejsze: piszesz dlaczego starasz się właśnie o tę posadę i dlaczego powini wybrać właśnie ciebie

'Piszesz jakie masz wykształcenie, gdzie się uczyłaś i studiowałaś, co robiłaś do tej pory, np. jakieś kursy językowe, komputerowe, jakimi językami się posługujsz i w jakim stopniu, jakie masz zainteresowania i mocne strony' Chyba Ci sie pomylilo z CV ;)

Gość kochana chana ana
No, to był skrót myślowy, Chciałabym zgłosić swoją kandydaturę i nie wiem co wpisać w "doświadczeniu w CV ;) Chyba wychodzi na to, że nic nie wpiszę :P