Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona za szafą.......

CZY PRZYSTJONY I CIEKAWY MĘŻCZYZNA MÓGŁBY....

Polecane posty

Gość ona za szafą.......

Czy przystojny i interesujący mężczyzna jest w stanie zainteresowac się ładną dziewczyną, nawet bardzo ladną ale zakompleksioną, nieśmiałą wręcz cierpiącą na fobie, doświadczoną przez życie, bardzo wrażliwą i nieufną, w dodatku nigdy nie będącą w żadnym związku ??? Czy taki właśnie mężczyzna, pewny siebie, świadomy swojej atrakcyjnosci, obyty, mający swoje pasje mógłby się taką "dziką dziewczyną" zaniteresowac, czy to jest niemożliwe? Czy zdecydowanie odpada taka opcja i wybierze kobiete pewną siebie?

Gość troszke prawdy
jak on taki śmiały, obyty i wie, że ona miała złe doświadczenia..i w chuja sobie leci..To cwaniak z niego. Bawi się i tyle.

Gość troszke prawdy
jak wie, że ona wrażliwa i nieufna to co on takiego robi aby zbudowac to zaufanie? jak ciągle zeby ma zacisniete g. ma zamkniętą. a zaufanie buduje się rozmową.

Gość jak mu będzie zależało
i wyczuje to "coś" w niej to owszem.W sytuacji gdzie to typ podrywacza to raczej nie,dla takiego za dużo zachodu z taką osobą.

Gość ona za szafą.......
Czy ktoś się jeszcze wypowie, najbardziej zależałaby mi na opinnie owych mężczyzn choc to pewnie mało prawdopodobne żeby ich tu spotkac.

Gość moze liczy
na twoja głupote i naiwnosc. wie, ze moze miec kazda. A ty ze jestes podatna na wpływy z powodu przezyc i to wykorzysta. I kpnie cie w tyłek/ Jest pewny ze na niego polecisz bo jestes przecietna i na twojej drodze mało kto jest. I chyba nawet sie nie wysila zbytnio w podrywie? zgadłem ile razy rozmawialiscie, na ilu rnadkach byłas? no widzisz cwaniak

Gość ona za szafą.......
Napisałam, że dziewczyna jest bardzo ladna nie przeciętna. Czekam na dalsze wypowiedzi w temacie.

Gość obserwuj jak on cie szanuje
tacy to cwaniaki.. piekna kobiete sami podrywają. a brzydkie musza ich same podrywac.

Gość ona za szafą.......
moze wypowie się jeszcze płec męska

Gość bella tez widziała
Taki facet musi dązyc do rozmowy face to face z taką kobietą. Inaczej róznie to mozna traktowac..jako np zabawe

Gość Tyler_1
Hmm, strasznie mało danych, ale ... oczywiście, że może. Przecież tak naprawdę wszystko sprowadza się do chemii, a przeciwieństwa często się przyciągają. I oczywiście, że może być tak, że pewnego siebie, jak piszesz, faceta, pociąga dziewczyna nieśmiała. Pigmalion kłania się w pas :)) Ale, jak już wspomniałem, trudno powiedzieć... Zresztą, kobieca uroda działa na większość facetów zniewalająco. I często to ona decyduje o pierwszym kontakcie... A potem - właśnie: chemia i elektryczność. Nie wszystko (mało cało?) w relacjach damsko-męskich rządzi się na zdrowy rozum :))

Gość ona za szafą.......
dziękuje za wypowiedzi.

Gość bella tez widziała
dobrze tyler_1 ok ale ile czasu lat(???) moze tylko patrzec na jejurode? Musi w koncu tak zadziałąc ze albo sa parą albo nie. Takie podziwianie z odległosci to głupota

Gość Tyler_1
No, ale ja nie znam przecież sytuacji :) Może więcej szczegółów? Bo zrozumiałem raczej, że się spotykają, a ona boi się, czy coś z tego będzie :)

Gość Tyler_1
O rany, bo się porzygam... Kompromitujecie swój gatunek, kt. i tak nie ma dobrej damskiej prasy :( Po co włazić tu z takimi tekstami... To ma być zabawne ?!