Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawały.

Śmiech to zdrowie!-dowcipy internautów.

Polecane posty

Gość kawały.

Hej może znacie jakies śmieszne dowcipy. Piszcie! W końcu śmiech to zdrowie. Impreza w Oświęcimiu. DJ pyta: -Prawa strona żyje? -Żyje! -Lewa strona żyje? -Żyje! -No to gazu!!

Gość odbiło Ci.
blondynka w słoiku?

Gość a moze tak:
Wleciała mucha do pochwy i mówi: -Albo mnie chuj strzeli albo krew zaleje.

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
dobre z tą muchą;)proszę więcej

Gość a moze tak:
Trochę taki niekulturalny. Siedzi facet na kiblu. Dmie się, dmie i wysrać nie może. Nagle gaśnie światło. Gość w kiblu krzyczy: -Kaśka, Kaśka! Żona wchodzi do toalety, włącza światło i pyta: -Co sie stało kochanie? -Boże, to tylko światło? Już myślałem, że mi oczy wyjebało. :)

Gość hehe.
Po czym poznać czy zakonnica ma majtki? -Po łupieżu na butach!

Gość kajko i kokosz
Mucha do kelnera: - Poprosze gowno z cebula, tylko nie za duzo cebuli, zeby mi potem nie smierdzialo z buzi.

Gość hehe.
Idzie kobieta chodnikiem. Nagle wywraca się i krzyczy: -Jezus Maryja. Na to Jezus z góry: -jak ja mam ryja to Ty masz krzywe nogi!

Gość Edmunt Pipa
mamusiu nie zdałem płacząx żali się chłopczyk , nie martw się synku i tak masz raka pociesza synka głaszcząc p o łysej głowce

Gość jaitylko ja
Kłótnia u Masztalskich osiąga apogeum; -lepiej bych zrobiła , gdybym wyszła za mąż za diobła ! - wrzeszczy Maryjak Masztalski odpowiada jej ze stoickim spokojem : Małżeństwo między takimi bliskimi krewnymi jest niemozliwe dziubeczku :-)

Gość jaitylko ja
Spotykają się dwaj kumple : - Cześć słyszałem że się ożeniłeś -Zgadza się ... - A ładna ta twoja zona ? - Wszyscy mówią ,że podobna do Matki Boskiej -pokaż zdjęcia ....O Matko Boska Przychodzi blondynka do apteki i pyta : - Czy są testy ciążowe ? - Tak są. - A trudne pytania ?

Gość lekarz do baby
czemu ma pani bandaż na kostkach? bo mnie szyja boli to dlaczego nie na szyi ?-pyta lekarz zsunąl się -odpowiada baba

Idą dwa gówna i spotykają sraczkę. - Straczka się pyta: "Gdzie idziecie?" - Gówna odpowiadają: "Na wojnę" - Sraczka: "Mogę iść z wami?" - Gówna: "Nie, bo tam idą sami twardziele" :D

Gość Edmunt Pipa
krzyżowka "relaks" haslo :narząd płciowy żeński poziomo czy pionowo? poziomo! usta!

Gość Edmunt Pipa
kłotnia gejów: wyprowadzam się, odchodzę! to chuj Ci w dupe!!! ojej Ty mnie przepraszasz.. wiedziałem , że jeszcze mnie kochasz