Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooosze o pooomoc

pomóżcie mi !!!!!! będzie teraz siedział czy nie ??

Polecane posty

Gość prooosze o pooomoc

jest taka sprawa - ojciec, który wcześniej miał od kilku lat wyrok w zawiasach za znęcanie się psychiczne i fizyczne, dostał teraz wyrok - jeden rok do odsiadki w więzieniu (narazie tyle, ale wyrok zapewne sie wydłuży, bo niektóre sprawy jeszcze są w toku) i póki co spokojnie w domu sobie czeka aż przyjdzie zawiadomienie z zakładu karnego, że ma siedzieć :O (bo wiadomo, ze zawsze się troche czeka, czasem nawet miesiącami ehh.... ) wyrok dostał jakieś 2 miesiące temu, a 3 tygodnie temu składaliśmy z siostrą i mamą ostatnie zeznania na komendzie i u prokuratury(była w tym też obdukcja), a dziś przyszli policjanci z informacją, ze ojciec jest poszukiwany, lecz nie zastali go w domu - czy to znaczy, że zamierzają go już wsadzić do aresztu (bo biorąc pod uwagę nasze zeznania uznali np. że jest niebezpieczny, agresywny itd.), aby tam czekał na ten 'właściwy' wyrok ? ktoś sie orientuje ? to dla mnie bardzo ważne bo wydaje mi się, że jeżeli ktoś jest poszukiwany - a dostał już wyrok - to znaczy, że postanowili go już teraz wsadzić

Gość prooosze o pooomoc
pomóżcie, proszę :(

Prawdopodobnie tak - mają nakaz dostarczenia go do więzienia.

Gość izka.87
tak napewno go wsadzą

Gość gość
NIieYyqEnb1eoS7KOJDwsfdu