Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostuadam

Czy ktoś jeszcze wierzy w instytucję małżeństwa?

Polecane posty

Czy ja powiedziałem, że uważam się za przystojnego? Trzeba czytać postu od początku żeby znać sens sprawy. Ciapowaty wyraz twarzy? A czymże to jest? Czy po wyglądzie można ocenić jakim się jest człowiekiem? Pracuje w wojsku, żyję spokojnie ale aktywnie. Potrafię się bawić ale z rozsądkiem bez głupich szaleństw, bo nie są mi one do szczęścia potrzebne. Jak już jesteśmy w tym temacie. Ilu z was skakało na bungee lub ze spadochronu? Ilu z was w życiu zjechało na tyłku z Doliny Pięciu Stawów pod Morskie Oko prawie. I, że to niby ja jestem ciapowaty? Wygląd to jest ostatnia kwestia po której można poznać człowieka. Ale co do wyborów damsko-męskich w odniesieniu do urody. Jakiś czas temu pewna młoda ale bardzo mądra kobieta powiedziała mi właśnie te słowa zacytowane przeze mnie wcześniej - iż faceci z natury są brzydcy więc kobiety nie powinny brać urody pod uwagę. To my faceci jesteśmy wzrokowcami a Wy kobiety wybieracie oczami duszy (przynajmniej mądre kobiety tak powinny robić). Powiedziała mi jeszcze, że jeśli trafię na która twierdzi inaczej mam się nie przejmować bo widocznie jest zwyczajną idiotką. Ta, która to powiedziała jest naprawdę piękną brunetką, pochodzącą z bogatej lekarskiej rodziny - Ona sama zna kultywuje te tradycje rodzinne, zna 3 języki a jej narzeczony (mój wieloletni przyjaciel) - no cóż ni mu tak w życiu nie wyszło jak włosy - zapieprza 10 godzin dziennie a zarabia 4 razy mniej od niej, jest niższy ode mnie i ma o wiele większy "mięsień piwny" a o znacznej łysinie nawet nie wspomnę. I jej to nie przeszkadza bo jest dobrym człowiekiem - szanują się nawzajem - bo wiedzą co w związku najważniejsze. Patrząc na nią wiem, że są jeszcze na tym świecie mądre kobiety - Tylko dlaczego ich tak mało? Ja i tak kryteria wyboru bardzo poluźniłem bo aż tak bardzo nie zwracam uwagi na wygląd - odrzucam tylko te naprawdę brzydkie. Zamiast bawić własne dzieci to z nudów właśnie skacze na bungee, łażę po górach albo buszuje po galeriach handlowych kupując kolejne koszule lub okulary. Na weekendy zamiast z własnym synem lub córką jechać do lunaparku, cieszyć się życiem rodzinnym to sam wpieprzam popcorn na kolejnym seansie w kinie lub ganiam z Budką Suflera po kraju po uwielbiam ten zespół a właśnie mają trasę jubileuszową . Jeśli ktoś lubi tak żyć to proszę bardzo ale ja to robię głownie z nudów (może poza Budką). Czy tak powinno wyglądać życie rodzinnego człowieka dla którego małżeństwo jest świętością? Ocenę tego pozostawiam wam.

Gość psiapara:)
Ja i tak kryteria wyboru bardzo poluźniłem bo aż tak bardzo nie zwracam uwagi na wygląd - odrzucam tylko te naprawdę brzydkie. ??? ręce opadają.

Gość przyznam, że
otworzyłam z zainteresowaniem ten temat, a tu okazuje się, że zniechęciła mnie do reszty pierwsza strona, bo wjechaliście na chłopaka równo. Zastanówcie się jednak sami czy chcielibyście być z jakimś konkretnym nieukeim czy też mało atrakcyjnym grubasem, który się zdąży spocić zanim skończy grę wstępną... Durnie z Was i tyle, najłatwiej kogoś osądzać, a samemu pomysleć, to już się nie chce. Pozdrawiam

Witaj Adamie, zagrajmy sobie. Przez te wszystkie lata straszyles niewinne kobiety swoim wygladem, wystawiajac swoja Twarz na swiatlo dzienne wprawiles wielu niewinnych ludzi w obrzydzenie, teraz czas abys za to zaplacil. Mechanizm zamontowany na Twoim kroczu dziala na zasadzie pulapki na niedzwiedzie, domysl sie co Ci zrobi. Aby sie wyzwolic musisz zniszczyc to czym siales obrzydzenie, masz rowno dwie minuty aby wypalic sobie twarz palnikiem acetylowym. Zyj lub umieraj Adamie; wybor nalezy do Ciebie. :D :D :D :D

Gość Sid nie tak ostro
Bo facet wpadnie w depresje...oto sa skutki wystawiania swoich fot na kafe. :D

Ha ha, jak mi odwali to ja chyba tez zamieszcze tutaj swoja fote, widze ze ostatnio modne sie to zrobilo :D :D :D

Gość a temat postu brzmi:
Czy ktoś jeszcze wierzy w instytucję małżeństwa? wiem moze by sie tak co niektorzy skupili na temacie a nie jechali po autorze postu ?!

ale autor też nie pisze na temat - bo nie pisze o małżeństwie tylko o swoich oczekiwaniach w związku z wybranką . To czego się spodizwać ?:)

Gość fota jest na 3 stronie z
godziny 23.02

dzieki za podanie zdjecia tez nie jestes w moim typie i nie chodzi o to ze jestes "brzydki" bo nie jestes, ale facet to ma byc facet- nie ma byc ladny tylko przystojny. tak jak niewielu facetow chce miec kobiete o meskiej sylwetce tak kobiety nie chca kruszynek i maslaczkow a na takiego lekko wygladasz

Gość Echhh chłopie...
napisałabym mu czemu na niego nie lecą takie które jemu się nie podobają, ale wcześniej już któś widzę o tym pisał i chłop nie odpowiedział. też polecam szukać gdzieś w kościele lub na takich katolickich stronach, tam przynajmniej jest dla takiego jakaś szansa, że nie będą tak zwracały uwagi na wygląd.

Gość njkgbytfcrtre
na szczęście coraz mniej kobiet w to wierzy, bo nie chcą być waszymi zabawkami(a raczej prywatnymi dziwkami) do seksu i spełniania seksualnych fantazji :)

Gość oo nie !!
"Czy w tym kraju poważnie o związku na całe życie wierzą tylko kobiety, które wyglądają tak, że aż przykro spojrzeć w ich stronę albo te niewykształcone? " Adamie a teraz spójrz w swoją stronę.. i co widzisz ? bo ja widzę faceta który albo przeszedł wiele ciężkich chwil w życiu i wygląda na 10 lat więcej, albo rocznik podałeś nie ten... wiem , wiem masz 25 lat..

Gość TwojaPierdol.o.naKsiezniczka
Bo jestes brzydki, nie rozumiesz tego? Znalazłabym jeszcze kilka powodów Proste

"no i właśnie - klasyczny przykład współczesnej kobiety: PUSTOSTAN MAKSYMALNY. szkoda po prostu słów." moze jednak warto pare slow napisac? Biorac w tym momencie pod uwage tylko fizyczny aspekt doboru partnera, trzeba przyznac, ze niewielu mezczyzn chce miec kobiete ktora z sylwetki przypomina kulturyste, a kobiety raczej nie chca niskiego, wychudzonego i delikatnego chlopaczka o wyrazie twarzy "mamo, nie bij". Tak to juz jest- wyglad tez jakies znaczenie ma w doborze chlopaka/dziewczyny

no i oczywiscie odwieczny problem wiekszosci facetow o ktorym nie wspomnialam- sami sa przecietni ale domagaja sie dziewczyn o wygladzie powyzej przecietnej, natomiast od nich juz oczekuja by zwracaly uwage jedynie na ich wnetrze, a jak nie to od razu komentarze, ze "pustostan".... sweet :)

Gość oo nie !!
"Co się z wami dzieje? Może wreszcie pora zejść na ziemie? " A to jeszcze lepsze...Ty zejdź na ziemię i to szybko, bo za każdym razem będziesz się rozczarowywał. Nie piszę złośliwie, żeby nie było.

Gość centurion*
na szczęście coraz mniej kobiet w to wierzy, bo nie chcą być waszymi zabawkami(a raczej prywatnymi dzi**ami) do seksu i spełniania seksualnych fantazji" wlasnie :D kolo ma 25 lat i juz tylko chajtanie welbie :D

Gość przestałam wierzyć
Przestałam wierzyć w małżeństwo, po wielu latach małżeństwa, ale ja byłam zdradzana , pełne oszustwo i codzienna hipokryzja. Przestałam wierzyć w małżeństwo, nie ma małżeństwa. Może kiedyś filozofowie wymyślą coś w zamian małżeństwa, co będzie w stanie dawać pełnię i szczęśliwą rodzinę, ale ja jeszcze nie wymyśliłam co może być zamiast małżeństwa co by dało pewność wierności faceta, brak oszustwa i hipokryzji. Małżeństwo straciło sens a nie mamy nic w zamian. Ogólnie jakikolwiek związek z facetem , nie ma sensu , czy to małżeństwo czy konkubinat, bo nie wyobrażam sobie lojalności faceta wobec wybranej kobiety. Może jacyś kosmici zastąpią facetów i nierealne stanie się możliwe, a kosmomałżeństwa okażą się strzałem w dziesiątkę? A póki co, pozostaje nam brak wiązania się z facetami, bo nie ma sensu, bo do czego może być potrzebny tymczasowy facet mający nieznośną lekkość bytu i zdradzający zawsze? Tymczasowość i bycie zdradzaną, nie jest atrakcyjna dla kobiet, lepiej już trzymać się z dala od wszystkich facetów, tak jest bezpiecznie.

Gość A po co wam piękne
A po co wam piękne partnerki czy żony, może jeszcze dobre i mądre? Przecież i tak w końcu będziecie zdradzać te żony , może zdradzać z jakimiś rozwiązłymi brzydkimi maszkarami, bo uroda i wartość kobiety nie zabezpiecza przed podłą samczością facetów i ich hipokryzją, Wszystkie znane mi piękne i wspaniałe kobiety, kochające i idealne, są zdradzane przez swoich facetów, nagminnie zdradzane i okłamywane, ci faceci utrzymują te piękne partnerki przy sobie przy pomocy kłamstwa i codziennego oszukiwania kryjąc swoje rozwiązłe przygody na boku . Więc po co wam piękne i wartościowe kobiety? Może lepiej od razu zwiążcie się z łatwymi i przechodzonymi kurrwiszczami , z którymi w przyszłości będziecie zdradzać?

Gość taaaa jedyna
według ciebie jest on ''przynajmniej'', ale na kobietę ''przynajmniej'' ze średnio zgrabną sylwetką i z nie-dużym biustem nawet nie spojrzycie, piepszycie farmazony o 'wnętrzu' ale sami, wymagacie ponadprzecietnej urody, zgrabności i wielkości cyca i przestańcie wkońcu żałośnie bronić się tym, że jesteście ''wzrokowcami'', a co kobiety to oczu nie mają? albo mają udawać że nie widzą? i że im się podoba ktoś kto w ich mniemaniu jest brzydki? nie ma co się oszukiwać, wszyscy ludzie są wzrokowcami

Gość do offerma
czy ty udajesz glupola :D babska z kafe maja foty scigniete z neta i daja potem na voila :D tutaj sa same oszustki juz niejedna zdemaskowali bo mialy foty modelek i fotomodelek

Gość A po co wam piękne dobrze
gadasz

pisalam juz nie jeden raz. zdjecie w stopce nie bylo moje- studiuje psychologie i dodalam je dla jaj zeby zbadac reakcje forumowiczow, podalam nawet strone z ktorej wzielam tamto foto. i reakcja byla taka jak sie spodziewalam - agresja wszystkich zebranych. jesli chodzi o mnie to sama sie sobie podobam i sie akceptuje, co potwierdzaja moi byli i aktualni faceci/sponsorzy wiec nie musze dodawac swoich fot by sie dowartosciowac

Gość do offerma
akurat kretynki ktore mialy w stopkach cudze foty , okazaly sie wyjatkowo tepe co mozna bylo poznac po sposobie wypowiedzi zreszta niech sobie mysla ze ktos im wierzy widocznie tak naprawde sa brzydulami

z tego dosiwadczenia wyciagnelam konkretne wnioski- ludzie a zwlaszcza kobiety nie radza sobie w wiekszosci z zazdroscia i linczuja/czepiaja sie/ prowokuja atrakcyjne dziewczyny, ktore de facto im nic nie robia, bez powodu :)

Gość do offerma
niechsekazdyrobicosechce co innego kiedy kobieta ma w stopce swoje foto a inaczej kiedy wpiera innym klamstwa podajac sie za osobe ze stopki to jest jawne oszustwo i kradziez wizerunku