Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszłakucharka_____

Dlaczego śmietana nie chce się ubić? Pomóżcie..

Polecane posty

Gość niedoszłakucharka_____

Tak jak w temacie. Mam śmietanę 30%. Na opakowaniu jest napisane, że miała się chłodzić co najmniej 12 godzin przed ubiciem, jednak ja włożyłam ją do zamrażarki niedawno. Co zrobić, aby chciała się ubić? Może są jakieś sposoby? Chcę zrobić sernik na zimno. Czy w ostateczności mogę dać taką nie ubitą śmietanę?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raselowa :)
ale ona nie byla przed ubijaniem trzyman w lodówce = w ogóle ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niedoszłakucharka_____
Trochę. A może mogę zastąpić to maślanką?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość up_____________
up__

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×