Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAMOTASUPLANY

MEZCZYZNA W SZPITALU.

Polecane posty

Gość ZAMOTASUPLANY

Moj mężczyzna ma podejrzenie zapalenia wyrostka robaczkowego, przed chwilą wróciłąm od Niego ze szpitala, był pod kroplówką (z solą fizjologiczną). Zawiozłam Mu wodę, kaszki dla niemowląt, kisiele (słyszałam, że lekkostrawne), ryż na mleku, sucharki, chlebki te z serii fit. Co jeszcze może jeść?

Gość jak to wyrostek
to może pić wodę. to wszystko :)

Gość ZAMOTASUPLANY
No właśnie nie wiadomo jeszcze. U nas w szpitalu szybko się pewnie nie dowiedzą. Mała miejscowość. Boli go niemal w pachwinie, po prawej stronie, pod biodrem. Miał to już ostatnio, ale 3 dni temu zjadł pizzę, napchał się konkretnie a później od razu ćwiczył na siłowni brzuszki, może więc coś z mięśniami.

Gość dzennifer pejcz
moja siostra trafila do szpitala tez w sb ale pol roku temu, miala objawy jak grypa zoladkowa, byla na kroplowkach do poniedzialku, w pon rano usg i wyszedl powiekszony wyrostek. no i za godzine czy dwie juz miala zabieg. a w piatek wyszla do domu jakos i tyle:)

Czyli sie nie martwic. :) No dzisiaj wlasnie juz 3 kroplowki dostal i do domu Go nie wypuscili. :)

Gość fsffdsfsdffsdfds
boli go w pachwinie, po biodrem... - raczej nad biodrem bo pod nim są nogi. ;)

Gość qwwd
wooow ale zapasy, ja przez 4 dni lezalam w szpitalu na wyrostek i jadlam TYLKO KLEIK :-( SEERIOOO Nic a nic nie moglam wiecej, chcialabym zeby mi pozwolili jakies kaszki,kisielki,a tu nic, nawet banana czy pomarancza nie moglam, tylko sam KLEIK szpiitalny ryzowy

Gość fsffdsfsdffsdfds
dziś trzymają tylko 2 dni, w tym nic prócz wody nie dają. no i dieta potem tylko.