Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Dlaczego zakładam ponoć glupie tematy?

Polecane posty

Gość kompletnie cie nie kojarze
jakis nowy nick na starym koncie?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxóp
stolec rządzi

Gość kompletnie cie nie kojarze
ten temat to nie tylko pierwszy jaki widze twoj ale w ogole twoj nick i posty, a jestem tu ponad 6 lat, niesamowite...

Witaj Rubense ponownie.Mnie też bardzo miło.:D W nawiązaniu do Twojej wypowiedzi to skucha.Główkuj dalej, no chyba , że myślenie jest Twoją słabą stroną ;)

Gość typekkkk
nie oceniaj innych po sobie

typekkkk nie oceniaj innych po sobie Nie oceniam, na razie domniemuję ;)

[zgłoś do usunięcia] Trollica abc chyba domniemam Wersja zależy od humoru :D i trybu

Gość i od rozumu
którego w tym przypadku zabrakło

Gość bo jestessss
glupia kretynka, ktora zaklada debilne tematy w stylu: panowie, o czym myslicie, gdy przechodzi obok was kobieta? :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 takie idiotyczne pytania moze zadawac tylko jakis niedorozwoj umyslowy :-0 :-0 :-0 :-0 dla twojej wiadomosci, glupia babo, powiem ci, ze kiedy przechodzi kobieta, facet moze myslec o tysiacach roznych rzeczy. czy tepaki tego nie pojmuja??? :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 a teraz zegnam cie, głąbie 🖐️

Gość bo jestessss
tak, trybow to wyraznie tej kretynce brakuje :-0 :-0 :-0 🖐️

ok, nie bede sie wdawac w jezykowe dyskusje, zapraszam do SJP niezaleznie od humoru :P

bo jestessss glupia kretynka, ktora zaklada debilne tematy w stylu: panowie, o czym myslicie, gdy przechodzi obok was kobieta? takie idiotyczne pytania moze zadawac tylko jakis niedorozwoj umyslowy dla twojej wiadomosci, glupia babo, powiem ci, ze kiedy przechodzi kobieta, facet moze myslec o tysiacach roznych rzeczy. czy tepaki tego nie pojmuja??? a teraz zegnam cie, głąbie Ależ się podjarałeś poprzednim tematem.Chyba Ci się jednak spodobał, skoro temat aż przytoczyłeś.:D

Gość Kocham ABC
Kocham ABC

Gość Kocham ABC
najchętniej w usta :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] niegrzecznabardzo bo to jedyny twój temat oprócz tego Czyżby? :)

Gość wezzzzzz
zejdz kretynko. nie masz nic tresciwego do powiedzenia, wiec sie nie kompromituj :-0 :-0 :-0 🖐️

jeżeli nie, to podaj proszę linki do innych. Chętnie poczytam. We wspomnianym temacie się totalnie skompromitowałaś i wyszłaś na ostatnią kretynkę. Z chęcią się dowiem, czy to jednorazowa słabość, czy reguła. Po tytule tego tematu można wywnioskować jaka jest prawda, ale nie chcę z góry oceniać. Proszę więc o linki :) i z góry dziękuję :)

offerma ja ją kocham w kiszkę stolcową :( Kolejny jakiś gej??????????????:(

Gość Kocham ABC
z tym kochaniem to tylko żartowałem.

[zgłoś do usunięcia] niegrzecznabardzo jeżeli nie, to podaj proszę linki do innych. Chętnie poczytam. We wspomnianym temacie się totalnie skompromitowałaś i wyszłaś na ostatnią kretynkę. Z chęcią się dowiem, czy to jednorazowa słabość, czy reguła. Po tytule tego tematu można wywnioskować jaka jest prawda, ale nie chcę z góry oceniać. Proszę więc o linki i z góry dziękuję A co, nie potrafisz znaleźć? :D

Gość Kocham ABC
marny podszyw wyżej :o ABC jest bardzo ładna :) tylko mnie nie chce :(

Nie szukałam, aż tak bardzo mi nie zależy. Osób równie głupich jak ty (oceniając po wspomnianym - jak i niestety już i po tym) temacie jest na kafe całe zatrzęsienie.

[zgłoś do usunięcia] wezzzzzz zejdz kretynko. nie masz nic tresciwego do powiedzenia, wiec sie nie kompromituj A co, mam pisać, że faceci to kretyni itp.?Nie traktuję kafe poważnie, to proste.Współczuję tym, którzy wylewają tu swoje żale albo są wulgarni, piszą pierdoły , jednocześnie wstawiając swoje foty.