Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Baby

sen o mnie pomooocy!!!!!!!!

Polecane posty

kolega powiedzial ze mu sie snilam w największym możliwym skrócie...śniło mi się że umierałaś przed kościołem..najpierw był wokół Ciebie tłum, gdy próbowałem Ci pomóc nagle wszyscy się rozeszli..w pewnym momencie wstałaś, powiedziałaś bez przekonania że nic Ci nie jest i powlekłaś się do kościoła...po chwili poszedłem za Tobą żeby mieć Cię w razie czego na oku..przy wejściu spotkałem Alę i chciałem jej opowiedzieć co się stało i zaproponować by mi towarzyszyła...i w tym momencie się obudziłem... MOZE MI KTOS POWIEDZIEC CO TO MOZE OZNACZAC?

to oznacza, że Twojemu koledze śniło się, że umierałaś przed kościołem..najpierw był wokół Ciebie tłum, gdy próbował Ci pomóc nagle wszyscy się rozeszli..w pewnym momencie wstałaś, powiedziałaś bez przekonania że nic Ci nie jest i powlekłaś się do kościoła...po chwili poszedł za Tobą żeby mieć Cię w razie czego na oku..przy wejściu spotkał Alę i chciał jej opowiedzieć co się stało i zaproponować by mu towarzyszyła...i w tym momencie się obudził...

kurde ale sen moze zawierac w sobie pewne symbole zwiazane nie wiem z czym? Nie nabijajcie sie ze mnie:(

Gość będziesz długo życ
i tylu :-) Nie martw się :-)