Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifik0001

Zakochałem sie w kumplu?

Polecane posty

Gość tomaszow2
czesc. Tez mialem taki problem . Mam 24lata on 20lat. Wszystko zaczelo sie pare dni przed jego 18stka. Bylismy przyjaciolmi od 2010r Duzo spedzalismy ze soba czasu pomagalismy sobie nawzajem. A w 2014 zakochalem sie w nim i bylo pare miesiecy ze plakalem za nim i unikalem go az do sylwestra 2015/16 napisalem do niego sms ze sie w nim zaakochalem i dodam ze mial dziewczyne ale bylo mi z nim dobrze . Dobrze sie z nim czulem. Teraz rozstal sie z dziewczyna i nadal mamy swietny kontakt ze soba. Tez sie balem mu o tym powiedziec ze sie w nim zakochalem .

Gość gość
Akurat teraz wypłynął ten temat... Mam taką samą sytuację. To znaczy - mam 27 lat, 2 długie związki (z dziewczynami oczywiście) na koncie, a spodobał mi się facet. Ten sam mechanizm - zayebisty kumpel, świetne poczucie humoru, atrakcyjny.

Gość gość
Podbijam

Gość gosc 27
A najgorsze, ze jutro mamy sie spotkac (mielismy dzis, ale nie wypalilo), popijemy cos i pewnie znow skoncze w jego lozku... spiac obok niego i starajac sie go nie dotknac :o

Gość gosciu82
tez chetnie pogadam na ten temat mam 36 lat zone i dzieci kupel rowniez i taki sam problem ... nigdy bym sie nie spodziewal takiej sytuacji ... ehhh