Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorow-anka

o 22.00 chwila grozy - kto będzie ze mną przez te 5 minut??

Polecane posty

Gość jaaaa mogę z
i jak ?

Gość rtyertyertyry
no ja wlasnie tez slyszalam ze +-12 h. ja biore rano o 7, ale jak sa weekendy i spie dluzej to i kolo 9-10 czasem biore a nie o 7. a wole brac rano.

Gość kolorow-anka
nie jestem! nie jestem! nie jestem! nie jestem! nie jestem! nie jestem! uff jaka ulga! :D dziękuję Wam, bo mogę z kimś sie tym podzielić :D:D:D:D:D:D:D ja na prawdę nie jestem pierwsze lepsza panikara, ale te powody były dosyć niepokojące i dalej są, ale oczywiście teraz to kwestia jakiegoś schorzenia - ale wizyta u gina już we wtorek ;)

Gość rtyertyertyry
no wlasnie ja slyszalam ze+-12h. ja biore o 7 ale w weekendy jak sie dlzuej to kolo 9-10. ale i tak wole brac rano.

Gość chyba lezy zemdlona
....

Gość rtyertyertyry
przeciez ci mowilysmy ze nie jestes w ciazy. ehhh

Gość jaaaa mogę z
to dobrze że jest po twojej myśli :) Pozdrawiam:)

No to fajnie,że jest tak jak chciałaś ;) Pozdrawiam :D

Gość kolorow-anka
nie dorosłam do bycia matką - masz rację, ale zaczęłam teraz po kilku miesiącach bezrobocia pracę i sama rozumiesz, że nie byłaby to najlepsza wiadomość w tym momencie ;)

Gość kolorow-anka
a nastolatką od daaaaaaawna już nie jestem i w innej sytuacji materialnej wiadomość o ciąży przyjęłabym z radością :)

ja rozumiem.. miałam iść do pracy i buum stało się ;P heh :D Mimo wszystko jest dobrze :D

Gość kolorow-anka
czasami czas, który nam wydaje się niewłaściwy tak na prawdę jest odpowiedni, ale ja jeszcze z innego powodu na wiadomosć o ciąży musiałabym uciekać na drugi koniec świata, ale to już zbędne szczegóły ;)

No to nastepnym ruszyć głową z kim i jak się dupczysz :] wtedy nie trzeba będzie przeżywać chwile grozy :P

Gość kolorow-anka
"No to nastepnym ruszyć głową z kim i jak się dupczysz :] wtedy nie trzeba będzie przeżywać chwile grozy" dziewczynko albo chłopczyku - po pierwsze "nie dupczę się", po drugie od trzech lat mam jednego partnera, który jest moim pierwszym i zostanie ostatnim. nie warto mierzyć wszystkich swoją miarą :)

Gość kolorow-anka
odpowiadaczka - to już chyba czas na wizytę u lekarza :)

u lekarza byłamw czwartek i pani doktor stwierdziła, że musze przyjść za tydzień, ponieważ jak narazie to ona nie potrafi stwierdzić ciąży ani jej braku:/ na wizyte wszedzie trzeba czekać więc poszłam do przychodni w której przyjmuja w dniu jej odwiedzin:p niestety...nie mozna tam zastać nawet usg... kolejna wizyta w czwartek:) wtedy się wszystko wyjaśni:)

Gość kolorow-anka
to dobrze, że wszystko pod kontrolą :) ja mam wizytę we wtorek, bo objawy niestety niepokojące...

no to trzymam kciuki:) niech będzie tak aby było dobrze:) ja już przez te 3 tygodnie strasznie się nastawiłam na bycie mamą i chyba teraz zaczynam bać się rozczarowania... czas pokaże:)

Gość kolorow-anka
ja życzę Ci z całego serca. ja póki co będę pewnie zmagać się z kolejną chorobą, ale do tch się juz przyzwyczaiłam ;)

ojej...mam nadzieję, że to nie choroba:( wiele czynników składa się na opóźnienie miesiączki, ale wiadomo-każda kobieta inna;)

Gość kolorow-anka
ja miałam okres, ale takie nic i to przez 2 dni, a do tej pory miesiąc w miesiąc przez 6 dni i dosyć obfity (regularny wiadomo, że przez tabletki). dodatkowo boli mnie podbrzusze i odzywa się jajnik coraz skuteczniej. straciłam apetyt na wiele rzeczy, od kawy mnie odrzuciło, ogólnie czuję się jakby przytruta... :( coś jest na rzeczy

ojej...to nieciekawie:( za to ja w ogóle nic nie czuje... ani mi źle ani dobrze;) nie czuję nic nadzwyczajnego, ale nie czuję też tego co czuję zawsze przed okresem... do czwartku wytrzymam:) a potem to już z górki;p boję się tylko, że się rozczarujemy... wszyscy juz mówią tak jakby wiadomość została potwierdzona, a to niestety powoduje, że my coraz to mocniej się nakręcamy:( byc może wcale niepotrzebnie...

Gość kolorow-anka
ej będzie dobrze, jak nie teraz, to dostaniesz prezent pod choinkę :) powodzenia życzę Wam :) ja też bym chciała już mieć warunki na dziecko, ale aktualnie mogłabym je tylko skrzywdzić... dobranoc. jutro wcześnie wstaję na zajęcia :) ale kciuki trzymam mocno :)