Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraaz sie rozbecze

rozbecze sie jak nic, pomocyyy a to dopiero poczatek

Polecane posty

Gość zraaz sie rozbecze

placze placze, lzy myja mi twarz

Gość maasakraaaaaaaaaa
dlaczego?

Gość zraaz sie rozbecze
dlatego ze doslownie wytsarczylo 1, 02 minuty aby moja teroia sie potwierdzila pisalam tutaj o powaznym problemie ktory mam nikt nie odpowioedzial dlaczego ?? bo w temacie nie bylo slowa pomocy nikt mi nie odpisal a wystarczylo napisac pomocy, i od razu minuta i czyjsc glos tam minelo ki;lka godzin nie pije specjalnie do ciebie, ale czym nieludzkim kierujqa sie ludzie, ze trzeba ubiegac se dot akich forteli ?? na ulicy mozna krzyczec i nikt nie zwroci uwagi

Gość rtyertyertyry
o matko, a nie pomyslalas ze jednak ktos wszedl ale nie zainteresowalo go co piszesz?? pepek swiata jestes czy co?

Gość zraaz sie rozbecze
hmm nie jestem pepkiem swiata chcialam cos sprawdzic, moze potrzebowalam rady, albo zwyklego dobrego slowa no tak masz racje, ludzi dzisiaj nie inetresuje pomoc, nawet dobrym slowem wole sciemy tego typu jak te jesli to miala byc obrona to dosc zalosna rozumiem ze ten topik byl tak mega interesujacy ze sie schodzicie tutaj i walicie drzwiami i oknami sama wsytawilas sobie laurke

Gość a świstak siedzi
Dokładnie, może akurat nikt nie znał odpowiedzi?

Gość babka 01
ja juz sie rozbeczalam, mam nieuleczalnie chore dziecko, zamienisz sie ze mna miejscami???????????????????????

Gość szczerze terazaa
a na to znacie ?? wiem co autorka ma na mysli, tak tu jest ludzie wola tania sensacje od pomocy, tylko ja sie wtedy pytam, po co jest to forum, bo chyba zatracilo swoj sens, mam andzieje ze administratorzy to przeczytaja

Gość babka 01
Czytam takie topiki, bo mnie śmieszą.

Gość zraaz sie rozbecze
nie zamienie sie ja poki co walcze o to zeby miec dziecko, mam 3 wspolistniejace choroby i chcailam tutaj o tym kiims pogadac, tym bardziej, ze jestem juz po jednej operacji wiec prosze ja nie oceniam ciebie, ty nie oceniaj mnie dobrze ??? ale wierze ze bedzie okey :D i Tobie zycze tego samego

Gość zraaz sie rozbecze
szkoda ze nie przeczytalas mojego, kiedy nie byl smieszny tylko dlatego ten zalozylam :(

Gość rtyertyertyry
wiecie co chyba was popieprzylo. ja tu czesyo sie udzuelam i staram pomagac. a utorka biadoli ale nic konkretnego nie powiedziala. a co? kolejna 13 latka co placze ze jest w ciazy? czy ze ja fcaet rzucil? czy co?

Gość zraaz sie rozbecze
daruj sobie prosze

Gość hahaha jednak masz racje autor
ko, wystarczy slowo pomocy, tez od dzisiaj bede to stosowac, prosze jaki odzew!!! hahah ale zycze powodzenia... i moze zaloz jeszcze raz inny topik, bo tu cie zjedza

Gość maasakraaaaaaaaaa
no to mnie zmanipulowalam patrze nikt nie odpowiada to spytalam :

Gość babka 01
Fakt, nie czytałam, nie wiem o co kaman. Jakie choroby??? Dawaj, już bardziej zdołować się nie mogę dzisiaj.

Gość rtyertyertyry
temat pisze sie konkretny a nie pisza czesto, pomocyyyyy umieram... a okazuje sie ze jakas pierdola. ile masz lat autorko ze porzxadnie ani tematu nie mozesz zalozyc ani cos napisac?

Ja niewidziałam twego poprzedneigo wątku.Swoją drogą jak pobeczysz to ci polepszy ;) A tak na serio,współczuje że nie możesz zajść w ciąże.

Gość zraaz sie rozbecze
wycieli mi juz dwa guzy z jajnika z prawego i lewego teraz znowu sie wytworzyl podobno moga wytwroxzyc sie w nerkach i innych narzadach nie czekam na to wlaczam pozytywne myslenie, ale jeden jajnik mam juz okalezczony a dziecka jak nie widac tak nie widac :( hiperprolaktynemia niby nic wielkiego , ale to co jest najgorsze, ze nie znaja przyczyny i moze to blokuje a tu ani mikrogruczolaka ani zadnej inn ej przyczyny a prolaktyna dalej 5krtonie wyzsza nawet po lekach niedoczynnosc sobie daruje ale wezly chlonne to kolejna przypadlosc za rok wychodze za maz, ale nie wiem czy sie zdecyduje nie chce mojego partnera tak trzymac

Gość zraaz sie rozbecze
napislaam obszernie na kilku watkach bo tam mnie odsylano wszedzie ignor, nie robie tragedii ciagle wierze jestem dobrze nstawiona a co Tobie sie babeczko przydarzylo ?? pracuje z dxieciakmi, uwielbiam je ale tym czesciej duzo o tym mysle

Gość babka 01
autyzm, wystarczy?

Gość zraaz sie rozbecze
wystarczy pracuje z takimi dzieciaczkami jestem rehabilitantka podziwiam matki, ktore oddaja sie bez reszty kazde slowo ktore napisze w Twoja strone bedzie glupie ale sama wiesz... podziwiam

Oj, nie każdy na wszystkie watki włazi. Prolaktynę co któraś kobieta ma podwyższoną i u wielu nie znają przyczyny więc tym sie tak nie martw, moja matka też ma 5krotnie i jest ok

Gość babka 01
E tam podziwiasz. Każdy ma swoje problemy, te Twoje też nie małe, a kogo rehabilitujesz, jeśli można spytać?

Gość zraaz sie rozbecze
sama prolaktyna bym sie nie przejmowala z reszta nawet teraz nie robie afery takze czytaj dokladnie, o co chodzi, a nie wybiorczo pracuje z dziecmi - pelen przeglad chorob autystyczne dzieci tez mamy a ze podziwiam - to akurat prawda u nas dzieci maja to szczescie, ze maja naprawde wspierajace oddane matki i tutaj naprawde mam dla nich ogromny szacunek tym bardziej, ze znam rodzine , w ktorej choroba dziecka wykorzytsywana jest w celach zlapania kasy, a nic sie z tym dzieckiem nie robi

Gość no tak kolezanka ma jednak
inny problem niz tylko prolaktyna, a twoja mama kulturo jak sama mowisz, ma juz dzieci niee, naucz sie czytac, powodzenia autorko