Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encyklopedia-powszechna

faceci to dla mnie szmaty, przedmioty,

Polecane posty

niewarci uczuć, materialiści, widzący wszędzie dziurę do pchania, egoiści, zakłamani fałszerze, jebani wstydnisie, którzy nie potrafią powiedzieć prawdy w twarz, fiuty, nic nie warte świnie. Jeszcze nigdy się nie spotkałam z facetem, który by kochał jedną dziewczynę i szanował się. Myślicie, że cnota u mężczyzn się nie liczy? No tak, wy tylko myślicie penisami i o swoich sprawach.....

niech mnie któryś wyrucha 😭

Gość NimfaBed
Źle szukasz. Ja nie narzekałam na moich byłych, ani na mojego obecnego :)

to dlaczego są twoimi byłymi? gdyby było dobrze to by nie byli.

Gość Prrrrrrrrrrrr....
no to dokładnie to samo myślę ja o kobietach;) i szczęścia dużo życzę:D:D:D:D:D

Gość NimfaBed
Są byłymi, bo np. różnica charakterów, czasem wypalenie itp. ale takich słów w stos. do nich o których Ty napisałaś, nigdy bym nie użyła. Po prostu są byłymi, a nie śmieciami.

wypalenie... oj dziewczyno, miłość nie polega na ciągłych motylkach w brzuchu. Niestety faceci nigdy nie czują radości z posiadania kobiety, bo oni nie mają uczuć. Naprawdę nie widzicie, jacy są mężczyźni? Każdy taki sam i jak mi ktoś powie, że miłość obustronna istnieje, bez żadnych przejść, zdrad, okłamywania to wyśmieje.

Gość NimfaBed
Nie do mnie te słowa. Jestem teraz w permanentnie szczęśliwym związku 8 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I za cholerę nie czuję żadnego wypalenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego powtarzam - źle szukasz dziewczyno!

Gość Pietras
encyklopedia - widocznie jesteś niedojrzała emocjonalnie do związku.

Gość black morning
bo encyklopedia trafiala na razie w te beznadziejne 90% meskiej populacji, ktora rzeczywiscie jest taka jak opisala i z tego pwodu bardzo trudno znalezc lub rozpoznac wsrod masy nieudacznikow te 10%, z ktorymi kontakt ma sens. a reszta facetow to uje, potwierdzam.

Gość kelner
faceci nie są ani lepsi , ani nawet gorsi od kobiet :P

Encyklopedia trafiła na samych tępych chu..w widocznie. A nie wszyscy są tacy. Są normalni faceci i mają uczucia...

Gość Durden
No, przecież od dawna wiadomo, że "każdy facet to świnia" :) A poważniej - troszkę ;) Cóż, każdego spotyka to, na co zasługuje. Takie karmiczne przyciąganie ;)

Gość zielona budka
Ja uwazam dokladnie tak samo jak encyklopedia. Faceci to klamliwe szmaty. Nienawidze ich i najchetniej bym ich wszystkich wytepila. Dobrze ze sama mam coreczke, ktora oczywiscie wychowuje sama..

Gość synmysnbstyb
no coz, niestety taka prawda! oprocz jakichs wyjatkow moze?

Gość trente
co do Seksmisji to juz jak dla mnie prawie film dokumentalny , dzisiaj tzw pigulke zastapil kobiecy ped do kariery zawodowej , kobiety coraz mniej rozumieja mezczyzn i na odwrot , gdyby byla taka mozliwosc to spora czesc z was wytepila by wszystkich mezczyzn i wychodowala nowy gatunek kobiet z penisami ...

Gość synmysnbstyb
ja bym wyhodowala szarmanckich twardzieli z zasadami, prawdziwych romantykow :)

Gość prawiczek z warszawy
To nie prawda ! To kobiety nie mają uczuć one są pragmatyczne i zaradne życiowo :classic_cool:

Gość zielona budka
Szanuje wszystkich tych mezczyzn, ktorzy nie dostawiaja sie do mnie na pierwszej randce, umieja sie zachowac, szanuja sie i nie poszliby do lozka ze " wszystkim co sie rusza i nie ucieka", maja zasady, nie skorzystaliby z uslug prostytutek gdy ich na to stac, zwracaja bardziej uwage na charakter kobiety niz na jej wyglad, potrafia byc wierni gdy kobieta dba o siebie oraz o nich w zwiazku, potrafia pomagac w prowadzeniu domu i sprzatac za soba, dotrzymuja slowa i sa odpowiedzialni. Niestety do tej pory takiego nie spotkalam..

Gość fikuminuu
Oj...sa faceci szmaty i porzadni faceci, nie mozna generalizowac. Niestety ruchacze czesto oszukuja,udajac romantycznych zakochanych mezczyzn.

Gość zawsze dostajesz tylko
to, o co prosisz. jestes wsciekła, bo zapewne kolejny facet cię wykorzystał. musisz nauczyc się odrozniac ziarno od plew. dobry rybak małe płotki z powrotem wrzuca do wody. nabierz trochę dystansu do siebie i ludzi. powodzenia

Gość zielona budka
Dla mnie facet nie musi byc superprzystojny, niech tylko dba o siebie, niech potrafi kochac i niech nie klamie. Nie musi duzo zarabiac, byleby tylko nie byl leniwy. Jestem zmeczona takimi facetami, ktorzy udajac romantykow robia wszystko zeby mnie zdobyc, tym bardziej sie staraja, im dluzej to trwa a potem sie okazuje ze opowiadali mi brednie i klamstwa o checi ustatkowania sie i zalozenia rodziny . Zmarnowalam w ten sposob juz bardzo duzo czasu na kilkuletnie zwiazki z ktorych nic nie wynikalo, jestem samotna matka, jestem zrazona do mezczyzn i wypalona emocjonalnie. Nie wiem czy bede potrafila jeszcze komus zaufac. Co robie nie tak? Przeciez zawsze sie staralam, nigdy nikogo nie zdradzilam i nie oklamalam..

Gość bhbhibuihbuoh9oh8hi
"szanuje tylko takich mezczyzn, ktorzy (....) niestety jeszcze takiego nie spotkalam" :D

Gość kica po50
Wcale się nie dziwię takim opiniom,ja też doznałam nieuzasadnionego cierpienia od oszusta,który wyznawał mi miłość i latał do innych,oj przecierpiałam 4 lata po tym,myślałam że tylko psychiatryk mnie czeka,tak się zakochałam,ale nie mamy wpływu na swoje uczucia,teraz wraca mi mózg,ale wiem że są panowie bez serca i nie warto im nic dobrego oferować

"Myślicie, że cnota u mężczyzn się nie liczy? No tak, wy tylko myślicie penisami " No ok szkoda tylko, że prawiczków wyzywacie od ciot i nie chcecie nawet im szansy dać to nie dziwcie się, że większość mężczyzn myśli właśnie penisami.

Gość gość
Każda kobieta powinna dać kopa flirciarzowi, kobieciarzowi, babiarzowi, k****arzowi, czy jak tam kto woli. Łajdakow trzymać na wielki dystans, nie dać sie adorować, dotykać, inaczej nie oduczy się myślenia pytą.

Gość gość
Do r******a sa pierwsi, ale do ślubu ostatni, łachmany!

Gość gość
faceci chca seksu