Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encyklopedia-powszechna

faceci to dla mnie szmaty, przedmioty,

Polecane posty

Gość gość
Juz widze jak kobiety na ulicach rstrajkuja i domagaja sie prawiczkow :)

no, faceci chca seksu. To wzglednie proste. Gorzej z babami. Ciezko powiedziec, czy chca nowych butow czy nowej kiecki. A nawet jesli juz dojdziemy do tego, ze nowych butow, to teraz kur/wa jakich???

Gość gość
faceci to bydło

Gość gość
gorzej :D

Gość gość
jak sie facet szmaci to jest szmata. Ale jak potrzebujesz przedmiotu kup sobie wibrator ale to akurat wiesz juz po kwadransie rozmowy, jak umiesz dobrze sluchac zadam ci tylko jedno pytanie - oczka panna miala? miala. wszystkiego przewidziec nie mozna ale do cholery podaj powod dla ktorego takich wybierasz :D ewentualnie dla ktorego takich przyciagasz

Gość gość
Latwo powiedzieć. Czlowiek bylby sam przez cake zycie czasem facet potrzebny. A ze 99 proces nt do niczego sie nie nadaje ti juz nie kobiet wina

Gość gość
"gdzie oczka miała" ty debilu, miała na właściwym miejscu skoro się na was poznała :O poza tym żeby się przekonać jakimi śmieciami są faceci nie trzeba być nawet w żadnym związku, wystarczy się rozejrzeć. w większości przypadków już na początku znajomości przekonujemy się z jakim odpadem mamy do czynienia.

Gość Taki_jeden_964
faceci to dla mnie szmaty, przedmioty xxxx Ja też ?

Gość gość
Wy suki w d**e j****e materialistki liczy sie dla was tylko kasa,wyglad i duzy chuj.Nie macie uczuc szmaty potraficie perfidnie klamac prosto w twarz sciemniac ze kochacie!NIENAWIDZE WAS!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
pewnie trafiłeś na jakąś babę z mózgiem faceta, ale wcale mi cię nie szkoda!!! I WZAJEMNIE!!!

Gość gość
Jak ja was urwy nienawidze jak ja sie wami k***y brzydze!

Gość gość
i vice versa zj***e

Gość gość
p********e wory na sperme wydmuchane w ryj.Jak potem was inni caluja gy ex spuszczal wam sie w pysk?Walilem taka jedna malolate i robila wszystko co chcialem.Brala z c**y i d**y do geby.spuszczalem jej sie w pysk zawsze i obcigala mi zawsze kiedy chcialem.Tera ma fagasa a ja sie z niego smieje w duchu.

Gość gość
Faceci to d***** tylko się zabraniają tak nazywać xD

Gość gość
Jeszcze nigdy się nie spotkałam z facetem, który by kochał jedną dziewczynę i szanował się Mało wiesz

Gość gość
Jak kobieta jest popaprana to spotyka tylko popapranych mężczyzn. Jak bym napisał, że jestem niebrzydki, fajny, porządny, szanuje kobiety itd. to albo byście pisały, że kłamię albo byście mnie wyzywały itd.

Gość samiec_alfa9
Autorka (kiedyś) została skrzywdzona przez jednego, może przez kilku facetów i przyszła się wykrzyczeć jacy to wszyscy faceci są beee. Może jesteśmy gorsi od kobiet pod względem uczuciowym ale takim pisaniem to ja się mogę najwyżej podetrzeć. Tak samo jak jakiś facet pisze o kobietach.

Gość samiec_alfa9
Takie pisanie o wszystkich to zwykłe oczernianie ludzi, zwłaszcza tych porządnych facetów co często zapracowują się dla rodzin, grzech

Gość mirkaaa
święta prawda. Dla kasy samiec zrobi wszystko - sprzeda siebie i najbliższych. Z zażenowaniem słucham chłopaka z mojej rodziny, który "żartuje" ze swoimi kumplami z pracy, pytając za ile zrobiliby laskę prezesowi. Dla samca nie ma czegoś takiego jak empatia, wyrozumiałość, litość, etyka w postępowaniu. Łamią słowa jak patyki, a o słowach danych kobietom zapominają niczym sklerotycy. Nie warto na nich polegać, ufać i pokładać jakiekolwiek nadzieje w tych mizoginicznych osobnikach. I niejedna kobieta poradzi sobie lepiej jako matka bez tej kuli u nogi. Pozdrawiam wszystkie zaradne i pełne godności kobiety.

13:59 - współczuję dorastania w niepełnej rodzinie. Ale może nie obarczaj wszystkich facetów winą za to, że tatuś okazał się sukinsynem?

Gość Sokoverojan

Yyyeeeyyyaa jasne niech tylko hoooy nie śmierdzi i w miarę żyje nie jak żul nie na zasiłku?? ? Co to co maryjki ...odziewijki Wymagania???? Od cip się wymaga bądź taka a taka 1-15999000 wymagań od krótkich męskich ehh niestety polskich impotentow. Też tak kiedyś myślałam ale już mam kochanka i w dooopie w rzooppie mam was spermiczne odpady biologiczne. Nauczyłam się być jak wy i dobrze mu z tym!!!!