Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on mnie nie kocha chybaaa

Moj facet mi nie chciał zrobić minetki bo śmierdzę tam :( czy on mnie nie kocha?

Polecane posty

jakby kochał to by tak nie zrobił. byłam 3 -4 minuty po myciu świeżo on sie napalił a sie okazalo, że znowu smierdzi , zrobił skwaszona minę i powiedział 'to moze kiedy indziej" "( :( :( :( ale mi smutnoooooooooooo ciągle czytam jak faceci robią minetki a mi inigdy nikt!!!!

Ja jestem niedoświadczona, ale każdy ma wydzieliny o innym zapachu, smaku itd. i na niektórych coś działa odrzucająco a na innych pobudzająco. Nie wiem od czego to zależy, może od fazy cyklu a może od diety

on nigdy nie mógł, nawet jak był pjany i nic nie czuł to mu śmierdziało, może ja mam grzyba jakiegos?: :( albo to przez owłosnienie?

To może znaczy, że tak na niego działasz :O No nie wiem dobrze by było jakby jakiś facet się wypowiedział, bo ja ekspertem w zupełności nie jestem, tylko pamiętam jakieś strzępki czegoś co czytałam A może spróbuj zmienić płyn do higieny? A nosisz wkładki zapachowe?

nie noszę wkładek , myje sie tylko mydłem żadnych plynów AA

kiedys sperfumowałam, on powiedział że ładnie pachnie, lale to tylko wzgórek pachniał bo od pochwy juz wiało rybą :( :( moja tzipka to moja zakała :( :( :(

mysle,ze to nie tak,bylam kiedys z facetem,ktory za mna szalal,ale powedzial,ze nigdy nie zrobil zadnej lasce minetki,i ze tego nie zrobi,bo na sama mysl go odrzuca,wiec nie robil,a mi to pasowalo,bo mnie tez nie krecil lodzik,robilismy inne fajne,rzeczy,duzo experymentow,nawet hustawka milosci,od roku jestem z innym facetem,ten poprostu jest najbardziej podjarany wlasnie kiedy robi minetke,dla niego to obowiazkowa pieszczota,na poczatku tylko on robil to mi,az w koncu ja tez sie przelamalam i robimy sobie nawzajem,nie zawsze,ale czesto,i polubilam to,jest super,tego trzeba sie nauczyc i na to otworzyc,trzeba sie uwolnic od wszystkich uprzedzen,zeby w lozku bylo cudownie,jezeli chodzi o higene,to poradze ci golenie wloskow,jedne laski robia to maszynka,ja poprostu smaruje sie kremem depilujcym i zmywam wloski gabka po kilku minutach pod prysznicem,wydaje mi sie,ze facetowi jest milej calowac ogolona niz zarosnieta;)pozatym myje sie kilka razy dokladnie,a na koniec lekko smaruje pachwiny kremem truskawkowym:)i jestem ciasteczkiem,poprostu:)

dlaczego mydłem nie można? :( ngdy nie miałam zakażenia ani nic nie swędziało co to jest hustawka milosci? moj nie chcial tez loda, chociaz ja chciałam. moze był taki bo to prawik byl :/

biore namydlam dłon a pozniej pipke, to zle robię? :(

hustawka milosci to taka zabawka dla doroslych,polecam,jak to opisac,to taka hustawka ,ktora wiesza sie i na niej uprawia sex,powiem ci,ze na poczatku jest duze skrepowanie,ale od tego trzeba sie uwolnic i nauczyc,mozna kupic ja na allegro,w dziale erotycznym,drogo kosztuje,ale czasami jest tez w dobrej cenie,zalezy,po angielsku to sie chyba swinger nazywa,sa tez do niej fajne pozycje,polecam,a orgazm na takiej hustawce to odlot totalny i do tego zabawa:) no ,ale odnosnie twojego chlopaka,mysle,ze to wymowka,on poprostu jeszcze nie potrafi sie oddac calkowicie w sexie,nie zmuszaj go do minetki,ale zachecaj delikatnie i powoli,otworz sie,pokarz mu jak sie sama piescisz,jezeli mu sie to nie spodoba tzn.ze sex z nim bedzie do kitu,to tyle;)sex to luz,otwartosc i spontanicznosc,inaczej zawsze bedzie cos ,,nie tak,,i do bani:)

No różnie mówią, mi się wydaje, że mydło zaburza naturalną florę bakteryjną i niektórych bakterii będzie więcej a innych mniej. Ale sa też osoby które uważają płyny do higieny za zuoo Przetestuj przez tydzień jakiś płyn np. z kwasem mlekowym i zobacz jego reakcję

juz obczaiłam na allegro, ale ten model i modelka roibli takie miny że odechciało mi sie :P ja z moim wiele pozycji próbowalismy ale orala nie ma i nie bedzie :(

no wlasnie,mydlo,wiesz teraz jest tyle plynow do higieny intymnej,ze nie powinnas uzywac mydla,zele sa delikatniejsze,zapewniaja odpowiednie ph i zapobiegaja ,,grzybkom,,rowniez,np rumiankowe mydlo w plynie do higieny intymnej,apropo zapachu rybki,mozesz miec takowy jakis czas po stosunku,to sperma ma taki zapach,i np po nocnych figlach,rano mozesz cos takiego czasem poczuc,wiec nie mozna wtedy robic minetki;)pochwa musi sie oczyscic,wtedy trzeba sie dokladnie umyc i po zapachu:)

jakie minki??? wiesz oral ma swoje dobre strony,jak sie uwolnisz od uprzedzen to ci sie spodoba;)polecam:)ja tez tak mialam:)do czasu;)

Gość co za głupoty
co do mydła ja całe zycie myje sie mydłem i nigdy nie miałam zadnego zakazenia a co do zapachu to moze - jezeli to prawda- wybierz sie do lekarza?? skoro masz intesyny zapach , to byc moze jest to oznaka jakiejs infekcji

Gość łonax88x
jeśli jest nie fajny zapaszek po myciu to - może źle popłukałaś i lizał płyn do intymnej? - może grzybek lub inne cholerstwo? - bierzesz tabletki anty ? Zmieniają smak śluzu - depilujesz się w miejscach intymnych? Na włosach mimo zachowania higieny może zostać smaczek moczu Doczytałam że czuć tam rybą taaa? Bakteria. Współczuje bo to naprawdę wtedy czuć niefajnie. Polecam wizytę u Ginekologa + dobry płyn do higieny intymnej. Ja używam Lactacyd. Miałam grzybka , brałam antybiotyki i nie pomagało. Z Lactacydem pozbyłam się go na cacy. Już rok bez nawrotów a co tydzień bywam na basenie. Swoją drogą facet mógł być bardziej delikatny niż "śmierdzi ci" eh. Nie mówię że powinien lizać mimo smrodka ale tekst "kochanie chyba coś niedobrego dzieje się w twoich okolicach intymnych bo nie pachniesz/smakujesz naturalnie, może powinnaś iść do lekarze, kocham cię" przyjęłabyś lepiej ;)