Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciazona

Boję się że lekarz nie da mi luteiny...

Polecane posty

Gość zaciazona

Rok temu poroniłam (ciąża obumarła) rok się staraliśmy we wrześniu tego roku drugi raz poroniłam i teraz z nowu jestem w 6tc. Biorę 2x1 luteinę podjęzykowo, którą załatwiłam sobie na lewo... Bo w obu poprzednich ciążach miałam brudzenia. Zawsze chodziłam prywanie do lekarza. Jutro idę na pierwszą prywatną wizytę w tej ciąży. Boję się że lekarz nie da mi żadnych tabletek w razie w i tą luteinę. Bo po pierwszym poronieniu lekarz mi mówił że każda moja ciąża jest zagrożona po poronieniu. W drugiej powiedział że nie da mi tabletek. A teraz to już trzeci lekarz dla mnie....powiedzcie mi jakich argumentów użyć żeby jednak dał mi tą luteiną? Mam badania porobione i karty szpitalne, które wezmę ze sobą....boję się.

powiedz ze bierzesz luteinę ktora zalecił Ci inny lekarz u ktorego bylas (wymysl cos czemu u tamtego bylas raz i wiecej nei pojdziesz) i ze masz zalecenia brac aż do 12 tygodnia i ze prosisz o recepte.

Gość lojloj
za granica luteina uchodzi za placebo i nikt tego nie stosuje,

Gość w niemczech
normalnie daja luteine z tego co wiem w UK nie ale tam kraj dzikusow na wszystko paracetamol dobry