Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amante89

Przepłakałam całą noc...Wszystko przez niego.

Polecane posty

Tak bardzo GO kocham,a on się mną zwyczajnie bawi.Jest odemnie dużo starszy a na dodatek jest kolegą mojego ojca.Kiedy go poznałam po pierwsze nie wiedziałam,że jest znajomym ojca,a po drugie sądziłam, że ma góra 30 lat.Omotał mnie skutecznie. Ukrywamy ten związek,a raczej ukrywaliśmy,bo ja nie chcę już tego dłużej ciągnąć.Spotkaliśmy się w środę i obiecał, że w sobotę zadzwoni. Nie zadzwonił.Oczywiście zdarzało się tak już kilka razy.A ja już nie mam dłużej na to siły.

Gość radzę ci zostaw dziada
on nie jest Ciebie wart.

Gość radzę ci zostaw dziada
I jeszcze powiedz ojcu, że się do Ciebie dobierał.

Gość a spałaś z nim
już?

Ohh już wiele razy miałam to zrobić.Ale zawsze kiedy się spotykamy ładnie się uśmiechnie,przytuli mnie.A ja nie mam siły mu się oprzeć.

Gość jak to nie masz siły
ktoś cię krzywdzi a ty jeszcze za królewne robisz:O cały świat z ciebie kpi dziewczyno,można być biednym nawet głupim ale godności własnej nie daj sobie odebrać:)

Gość radze Ci zostaw dziada
Za królewne?

Gość nie wierz ze grzech
ściąga cierpienie i nie pierdol ze się tylko kochamy i to nic złego oczywiście ze to jest złamanie przykazania i to az 2 1 i 6 bo z dla ciebie miłosc to bóg

Gość nie spotykaj się z nim
W takim razie zadzwoni znowu gdy będzie mu się chciało seksu.A jaka jest między wami różnica wieku?

W takim razie zadzwoni znowu jak zachce mu się seksu.Tyle.

Gość aleee
a ja Ciebie rozumiem,wiem jak trudno jest zerwac...chodz rozum podpowiada zeby z tym skonczyc to i tak jest to bardzo trudne;(

**cream** Zaraz debilizmu.Dziewczyna się zakochała po prostu.

rozumiem i na prawdę wiem jak się czujesz,ale tak dobitnie powiem ci jedno,może to jakoś Cię olśni, (chociaż wątpię) : ON I TAK PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ CIĘ ZOSTAWI. Nie wierz w inne bajki. Jesli już Cię olewa,to tylko znaczy,że zwyczjanie się Tobą bawi ... znalazł sobie małolate,zapewne atrakcyjną i ma dziad radoche.Mężczyznom w pewnym wieku zaczyna czesto mieszać się w głowie. Zerwij tą znajomość jak najprędzej,bo nieświadomie sama robisz sobie krzywdę coraz większą,pogłębiasz swój ból kóry zaczyna się już teraz,a wybuchnie gdy się rozstaniecie...bo to nieuniknione. Teraz zapewne upajasz się każdą chwilą spędzoną z nim,jestes zakochana wiec to naturalne,ale to odbije Ci się czkawką. . . to tylko kwestia czasu. Niby jesteś świadoma tego,że Tobą manipuluje,ale zapewne gdy tylko się odezwie rzucisz mu się w ramiona..a on co? on będzie miał satysfakcje. Nie piszę tego wszystkiego,bo "tak mi się wydaję" piszę tak,bo sama przeżyłam coś o wiele gorszego uwierz mi . A przypadków takich jak Twój znam całe mnóstwo. Swego czasu nikt nie był w stanie wybić mi tego faceta z głowy,a ja nieświadomie bądź świadomie bardzo cierpiałam ... Jednak perspektywa zmienia odbiór wydarzeń i teraz widzę jaka byłam głupia i naiwna. Odejdź i wylecz się z tej chorej miłości,puki jeszcze masz na to siłę... ona niczego dobrego nie wniesie w Twoje życie. Pamiętaj o tym. Serdecznie pozdrawiam.

kaja_20 Dziękuję Ci.To,co mówisz jest naprawdę bardzo mądre.Postaram się wyleczyć z tej chorej znajomości.Narazie postanowiłam,że do niego nie zadzwonie i mam nadzieję,że wytrwam w tym postanowieniu...

Gość gwoli wyjasnienia...
bawi sie toba, bo ty na to pozwalasz, po prostu. jesli chcesz dobitniej - to facet nie traktuje cie powaznie daj sobie spokoj, albo cierp i czekaj na jego zachcianki szczescia zycze i wytrwalosci!

droga autorko ! nie masz mi za co dziękować, na prawdę. Ja tylko staram się w jakikolwiek sposób zasiać w Twojej głowie taką myśl typu :"on nie jest mnie wart" . Niby każda historia jest inna i wymaga indywidualnego rozpatrzenia,ale moja subiektywna opinia jest taka,że takie znajomości NIGDY się dobrze nie kończą. On juz daje Ci do zrozumienia to,że nie jesteś całym jego światem . Nie brnij w to dalej,bo możesz nie tylko w przyszłości załamać się psychicznie,ale tez nie daj Boże w coś się wpakować (chyba wiadomo o co chodzi). Jesteś młoda,znajdziesz sobie kogoś o niebo lepszego . Masz w sobie duże pokłady miłości i i ciepła jak sądzę,a także zapewne jesteś gotowa do poświęceń ... nie wyczerpuj tej siły którą masz w sercu..zostaw ją dla kogoś odpowiedniego :) życie stoi przed Tobą otworem!..masz przed sobą lepsze dni,piękniejsze..nie zmarnuj tego :)