Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orzeszek laskowy ...

Czy facet też popsuł wam ostatki?

Polecane posty

Gość niissia
no to widze ze twoj chlop chyba malo sie rozni od mojego:P a jeszcze najlepsze jest to ze zawsze zaslania sie praca jak chce zebysmy spedzili troche czasu razem.. ale jak kolega zadzwoni to ja i praca juz sie nie licza... np dzis mial isc do pracy ale tego nie zrobi bo zachlal pale.. a jakbym ja go poprosila zeby nie szedl do pracy to by powiedzial ze musi...

Gość hfhfuf
Jezusss, ŁÓŻKO!!!! a nie łużko... jak tak można w ogóle... ?

Gość hfhfuf
Jezuss, ŁÓŻKO!!! a nie łużko, jak tak można w ogóle... ?

Gość niissia
ludzie ale wy naprawde nie rozumiecie.. napisalysmy to bo przeciez tutaj chodzi nie tylko o glupia zabawe.. a o odrobine zainteresowania i ciagle olewanie..naprawde gleboko wierze w wasza inteligencje wiec mnie nie zawiedzcie :P

No właśnie, czy to tak dużo? To trochę zainteresowania? Zawsze marzyłam o czymś romantycznym, a jak słyszę że moje koleżanki spędziły romantyczną noc albo wieczór to aż żal mi się robi:-( i wybaczcie za te błędy...

Gość waaaaarrrrrr
A ja nie rozumiem jak można być z facetem który na was leje? Wytłumaczcie mi to? Nie dzwoni - ma was i wasze samopoczucie gdzieś, każe siedzieć w domu - a sam baluje, po co jesteście z tymi frajerami, przecież z czasem będzie coraz gorzej...

Gość waaaaarrrrrr
Gdybyście były z którymś z moich facetów zobaczyłybyście jak kobieta powinna być traktowana, a tak chyba nawet nie wiecie na co zasługujecie i naiwnie myślicie że jak dacie to też dostaniecie, a nauczyłyście ich tylko brać...przyzwyczaiłyście ich do dobrego...

A moj kochany Skurwysynek dzwonil przed chwila wielce zdziwiony, czemu jestem na niego zla. Przeciez on jest w pracy,w delegacji, co ma sam siedziec, wypije piwko z innymi, ktorzy przyjechali. A ja kurwa moge siedziec sama? Kazalam mu spierdalac. moze wczorajsze bym zniosla, ale to juz ktoras taka sytuacja z rzedu. Przegial pale. Ma mi tylko oddac misia, ktorego dostal ode mnie na rocznice ;p Za ladny jest dla niego. :P

A ja co mam powiedzieć? Dla swojej siostrzyczki która go podle potraktowała i jej dzieci i męża to zawsze ma czas i leci do nich na każde zawołanie! Niech się kurwa z nimi sciska i całuje a nie ze mną! Skoro oni ważniejsi!

Gość najlepsza jest ta
radosna buźka pod koniec każdej twojej wypowiedzi :D

Gość najlepsza jest ta
nikt na kafe Ci nie powie, dlaczego facet Cię odrzuca! sama się zastanów