Gość Palemka78 Napisano Listopad 28, 2010 Sprawa jest taka - mam okropną matkę ,nie mogę już z nią wytrzymać, na prawdę nie mam na to siły . Wiecznie mnie poniża , obraża , wprowadziła tu swojego faceta- Franka do naszego domu , ja go w ogóle nie znam , nawet mi nie powiedziała że ktoś będzie tu mieszkał. Niestety w związku z jego obecnością tutaj bardzo bardzo się krepuje. Powiedziała mi że ją nie obchodze i nie przyznaje się do mnie , mam prawie 18 lat ( cóż , brakuje kilka miesięcy) i muszę ją błagać żeby poszła do mnie na wywiadówkę do szkoły gdyż musi. Wyzywa mnie , traktuje wiecznie jak śmiecia , nie daje mi na nic pieniędzy , nie mam ciągle na swoje wydatki , na ubrania , na nic ! A ona kupuje sobie co chce. Mam chłopaka który mieszka ok 100 km ode mnie , mam wielkie trudności w spotykaniu się z nim , tzn nie może do mnie przychodzić i jak jest już u mnie to włóczymy sie po sklepach albo po kawiarniach nawet w minusowych temperaturach ( widzimy sie kilka godzin na cały tydzień ) , ja moge u niego spać lecz moja matka grozi mi ciągle że gdy to zrobie wezwie policję i się boje tego . Wymyśla sobie niestworzone historie o mnie , kłóci się ze mną o to że np zostawiłam brudny nóż... Nie śpie po nocach , płacze , nienawidze tego domu i jestem wykończona ... nie wiem co mam robić . Chce bardzo sie wynieść stąd... Albo po prostu spotykać się normalnie ze swoim chłopakiem , mieć pieniądze na swoje wydatki i spokój .Myślałam żeby jej nie słuchać i do niego jechać ale nie wiem co jej odbije.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach