Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana01

pomocy

Polecane posty

Gość zalamana01

Jesstem przed okresem,tzn powinnam go dotac za kilka dni.Wpolzyje z mężem,ale zabezpieczamy się.Mam jednego syna.Od jakiś 4 dni mam mdłości,ale nie poranne.Do tego boli mnie podbrzusze.Mało jem bo sie ograniczam,pije 8 kaw dziennie.Piersi bez zmian.Bylam u ginia i powiedzial,ze to nie ciąża.Co mi moze byc ?? Dodam,ze lykam ilne leki na uspokojenie,bo mam nerwice lękową.Mam tez problemy z tarczycą.Otatnio bardzo sie denerwuje bo nie moge urodzic tego dziecka ze wzgledu na leki jakie biore.Bylabym wdzieczna za odpoowiedz

Gość zalamana01
upup

Gość za wczesnie na mdlosci
za wczesnnie na mdlosci, to nie ciaza. Jak masz klopoty ze zdrowiem, do tego nerwice, to nie pij tyle kawy, zadbaj o swoje zdrowie. I pojdz do lekarza, moze masz cos z trzustka czy woreczkiem zolciowym, czy watroba, stad mdlosci i bol brzucha.

Gość zalamana01
przy porodzie pekla mi zyjka i od tego momentu przed okreem mam mdloci,ale one trwaja z reguly dwa dni.Martwie się jak diabli aczkolwiek moze rzeczywiscie za wczenie bo szacunkowo ciaza mialaby dwa tygodnie.Poczekam cierpliwe,ale martwe ie strasznie,bo nie moge miec dziecka,a usunąć nie chce.

mało jesz, osiem kaw dziennie, bierzesz silne leki... i Ty sie dziwisz ze masz mdłości?? pokaz mi żołądek ktory to wytrzyma... to tak niezależnie od tego czy jestes w ciąży czy nie.