Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcgmdryr5

SPOSOBY NA POWIĘKSZANIE I PIELEGNACJE UST-DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość xcgmdryr5

Mam średnie usta, ale kompletnie nie umiem o nie zadbac. zawsze sa spierzchniete, suche, błyszczyki zaraz mi się zmywają, nie utrzymują sie dłużej niz 10 minut. chciałabym tez lekko powiekszyc usta. Zancie jakies sposoby na pielegnację i lekkie powiekszenie ust? dziekuje za rady z góry:)

hej mialam ten sam problem z ustami. i mi pomoglo: 1.balsam do ust z avon taki w jakby malym sloiczku za okolo 7zł nakaładam go na usta na 10 minut i dopiero po tych 10 minutach uzywam szminki do pielegnacjii tez avon za około 30zł -z serii anew lub z serii pielegnujacych w kolorze red(to jest bardzo jasny róż. przez jakis czas stosowalam tez serum na powiekszenie ust okolo 25zł kosztuje starczy na 3 miech mimo ze to male ale na usta malo potrzeba. tylko probowalam produktow avon poniewaz jestem konsultantka i tak bylo mi najwygodniej ale pomoglo wiec polecam

Gość xcgmdryr5
a co to za balsam? jak on działa i ile kosztuje??

Gość xcgmdryr5

Gość SpiritedAway
żeby usta ładnie wyglądały masuj je kilka minut mokrą szczoteczką do zębów. wtedy są ukrwione i mają ładny kolor

masaż szczoteczką do zębów gruba warstwa wazeliny na noc w dzień nivea a na to błyszczyk peeling do ust, np. zmieszać cukier i miód i masować tym usta maseczka na usta - nałożyć miodu, siedzieć z tym 15 minut i nie zlizywać :P nie oblizywać usta na zimnie nie jeść czegoś takiego jak np. słonecznik solony,po tym to ja mam takie usta, że masakra :O Pomadki z nivea np. ale są też takie lepszych firm balsamy do ust, musiałabyś poszukać na necie

Gość xcgmdryr5
up