Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniony

pomocy! mój związek upada!

Polecane posty

Gość Zraniony

Uwaga! Dużo czytania! Otóż od ostatniego czasu moja dziewczyna zaczęła wchodzić na czat.pl żeby "porobić sobie z ludzi jaja".. Strasznie mi sie to nie podobalo poniewaz były to pokoje erotyczne.. Jestem o nią zazdrosny, ale chyba nikomu by się to nie podobało.. Jestem w niej zakochany na zabój, jesteśmy ze sobą juz prawie rok.. Wiele w tym czasie się wydarzyło - między innymi straciłem z nią dziewczyctwo. Nasze stosunki były wspaniałe, dogadywaliśmy się itd. Od 2 tygodni sytuacja zmieniła się z jednego dnia na drugi. Przestała się do mnie odzywać itd, tymbardziej że teraz chodzimy do różnych szkół.. Kase na koncie w tel wydawała na swoją nową przyjaciółkę, nie odzywanie się do mnie usprawiedliwiała karą za oceny lecz ta kara np nie przeszkadzała jej w dzwonieniu do przyjaciolek i w rozmowach na skype z innymi. Nawet nie wiedzialem ze kupila sobie mikrofon i jest taka mozliwosc.. porozmawiania z nia przez internet.. Wracając do tego czatu.. powiedzialem jej ze jezeli to sie powtorzy i dalej bedzie na niego wchodzic to mnie po prostu straci bo nie bede tego tolerował. Podczas tej kłótni oboje płakaliśmy ja głownie dlatego, że rani mnie mimo tego że prosiłem ją o to zeby przestała, ona zaś dlatego, że powiedziałęm ze moze mnie stracić. Byłem przekonany ze bedzie lepiej i to juz nigdy sie nie powtórzy. Wczoraj przyjechałem do niej bez zapowiedzi, wpuscila mnie jej mama. Wszedłem do jej pokoju i zobaczylem ze rozmawia przez telefon. Co dziwne mi sie wydalo bo nie moglem do niej sie dodzwonic poniewaz miala go wylączonego. Okazalo sie ze rozmawia z typem z czatu i kupila sobie nowy starter. Kiedy powiedziala mi ze rozmawiala z jakims mateuszem z czatu serce mi pękło. Rozmawiałem z nią i kazałem jej wybrać, albo ja (zawsze mówiła mi że jestem najważniejszy, że mnie kocha i nigdy by nie mogla mnie stracić) albo czat i jej nowi koledzy. Byłem pewnien ze bez wachania wybierze mnie. Lecz tak sie nie stało.. Powiedziala ze niesamowicie ciagnie ja do nich i ze chce poznawac nowych ludzi "musi sie wyszumiec"... Rozpłakałem się strasznie, oczy bolały mnie od łez, zacząłem jej tłumaczyć że zdąży poznać jeszcze setki i tysiące ludzi w swoim życiu, nie potrzeba sie śpieszyć. Przyznała mi racje, ale boje się że zrobiła to z litości.. Jest ze mną cały czas ale boje się że bedzie mnie znów okłamywać i że nie zalezy jej juz tak jak wcześniej. Nie powiedziałem jeszcze że ona pisze konkretnie z 3 facetami, umawiała się z nimi na spotkania za moimi plecami, dzwoniła do nich cały czas, przesyłała im swoje fotki (żadne takie wiecie, ale sam fakt ze to robiła), powiedziała mi ze bedzie nadal z nimi pisac bo ich polubiła.. mimo moich próśb na kolanach i moich łez.. Powiedziała ze wszystko naprawi w ciągu tygodnia.. Prosze pomocy!

Gość a ty jaja w ogóle masz
??? Czy taki bezjajowiec jesteś? widzisz, że to żaden materiał na dziewczynę, bo ona musi sie wyszumieć to już taki typ bez zasad, hedonistka, która wlasną przyjemność stawia najwyżej to silniejsze od niej i tak pozostanie a ty chodzisz jak ta beksa lala i łezki ronisz badźże mężczyzną i zakończ ten poniżający cię związek

Gość idobrzeha
Nie martw się, jak skończycie 6 klasę i przejdziecie do gimnazjum będzie jeszcze gorzej 🖐️

Gość kasskkaaa
ot, dzieciarnia ma problemy...

Gość Zraniony
słuchajcie, na prawde nie przejmusie się tym jaki macie do tego stosunek, prosze was tylko żebyście coś doradzili.

Ale z was tępaki ludzie :O Dlaczego dzieciarnia ? a jak napisze jakaś rycząca czterdziecha tutaj, że jej facet siedzi na czacie to wszyscy zlatujecie się z pomocą :O A Ty autorze posłuchaj, wiem, że jesteś w niej zakochany i nie dostrzegasz wielu rzeczy, ale ona się nie zmieni, nie teraz. Wnioskuję że macie około 18 lat... z jednej strony nie dziwię się jej, że chce się wyszumieć, bo to taki wiek, może przeraziła ją " powaga " waszego związku, ale z drugiej strony rozumiem też Ciebie. Najlepiej będzie jak odsuniesz się od niej teraz, nie dzwoń, nie pisz, nie przyjeżdżaj, jak jej na Tobie zależy to pierwsza się odezwie, bo będzie za Tobą tęsknić.. jeśli się nie odezwie, tzn. że jej nie zależy, a chyba nie chcesz być z kimś, kto ma Cię w nosie ?

Gość Zraniony
przepraszam, mój błąd.

Aaha i jeszcze jedno Nie było by nic złego w tym, że ona tych ludzi poznaje na jakimś normalnym czacie i sobie z nimi pisze, bo trzeba mieć też kontakt z innymi osobami a nie tylko ciągle facet i facet. No ale nie na erotycznym do cholery :O Chyba wiadomo, że jak tam wejdzie jakiś chłopak to wiadomo czego szuka.. i nikt mi nie wmówi że jak pozna jakąś dziewczynę to nagle robi się przykładnym mężczyzną z szerokim światopoglądem :O z którym o WSZYSTKIM można pogadać :O A po 2 dziwne też jest, że unika kontaktu z Tobą.

Mimo to, ze malo jest facetow romantykow , to wydaje mi sie, ze uchodzisz za takiego. Mnie osobiscie bardzo wzruszaja meskie lzy... Mysle, ze powinienes ja zostawic. Jak mozna tolerowac to, ze dziewczyna majac faceta spotyka sie z innym ?? . Rozstanie to najlepsze wyjscie z sytuacji, jak ja internetowi koledzy kopna w doope to wtedy zrozumie co miala, co stracila. Zostaw ja, niech "szaleje" , jestem pewna, ze za jakis czas wroci z podkulonym ogonem, tylko Ty wtedy pokaz jej jak to jest ... Znajdz jakas wartosciowa dziewczyne, ktora na Ciebie zasluguje :)

Gość smutna-serenada
Grogi Zraniony. Powiem Ci cos, co mi sie nie spodoba, ale dobra... Jak na moje oko to Twoja dziewczyna jest jedna z tych kobiet, dla których przyjemnosc seksualna jest niemal tak potrzebna jak jedzenie czy powietrze. To nie znaczy, ze ona Cie nie kocha, tylko po prostu potrzbuje wiecej stymulacji niz Ty jej mozesz dac. Ma wysokie libido i rozrywa ja to od srodka. Musi znalezc jakies ujscie dla tego. To nie jej wina, to jej natura i nic z tym sie nie da zrobic. Ona moze Ci obiecac, ze juz na te czaty wchodzic nie bedzie i przez chwile moze nawet miec taki zamiar, ale na dluzsza mete nie da rady. Juz samo to, ze moze komus z netu opisac szczerze swoje fantazje erotyczne niejako ja rozladowuje, ale kiedys i tak bedzie chciala przezyc to w realu. Jesli ja kochasz i chcesz z nia byc to powinienes sie postarac o jakis naprawde wyuzdany seks (nie zadne romantyzmy tylko porzadne rzniecie). Czy kiedykolwiek bylo tak, ze czegos spróbowala albo cos zaproponowala a ty sie lekko zgorszyles czy oburzyles? Czy ona moze z Toba rozmawiac szczerze o swoich instynktach? Czy raczej sie boi, ze dostanie bure i bedzie zle odebrana? Pomysl o tym. Przynajmniej CI sie przyznala do tego, ze pisze z tymi chlopakami. NIe chce za wiele przed Toba ukrywac, ale troche musi, bo wie, ze sie zdenerwujesz. Ale jej natura jest silniejsza od niej. A pisze to wszystko, bo ja taka wlasnie jestem i mój facet nie rozumie mnie za bardzo. I tez wchodze na czaty, smsuje z kolega (zonatym), który ma ten sam problem, co ja, wysylamy sobie fotki itp. Mój facet to jak narazie mój jedyny seksulany parnter (a juz z nim jestem od 5 lat), ale nie wiem ile jeszcze dam rade wytrzymac w wiernosci, bo seks mnie rozsadza od srodka, mysle o tym non stop, a mój chlopak nie jest w stanie mi zapewnic wrazen, które sa mi potrzebne. To jest przeklenstwo normalnie! Gdybym mogla sobie obnizyc libido i wymazac te perwersje z glowy to bym bez wahania to zrobila, ale niestety nie da sie. I trzeba tak zyc i miotac sie pomiedzy lojalnoscia i moralnoscia a napieciem seksualnym i checia spelniania fantazji w realu.

jesteś wrażliwym mężczyzną, który ją kocha i szanuje, szkoda tylko że dziewczyna tego nie docenia, bo mało jest takich mężczyzn. jak sie straci to zrozumie, teraz wie ze jestes z nią i nic waszemu związku nie grozi. ona mysli ze skoro kocha to puści to płazem. a tu nie. nie toleruj tego, postaw sie. zostaw ją i czekaj. zacznij chodzić na imprezy, poznawaj nowych ludzi,nowe dziewczyny. niech zobaczy i niech stanie się zazdrosna. potem ona sama bedzie za tobą latać i prosić o przebaczenie :) nie załamuj sie nie warto, macie kryzys, ale to minie, muszą tego chcieć dwie osoby. Trzymaj sie:)

Gość Zraniony
rozmawiamy ze sobą o wszystkim, zero tajemnic. mówimy sobie o najbardziej wstydliwych rzeczach.

Smutna, przecież widać, że chłopak jest niedoświadczony. To co Ty mu każesz wyuzdany seks uprawiać ? :O A ona to co gęby nie ma, żeby się ku.rwić w necie a swojemu chłopakowi nie powiedzieć czego pragnie ?:O

" rozmawiamy ze sobą o wszystkim, zero tajemnic. mówimy sobie o najbardziej wstydliwych rzeczach. " sam sobie zaprzeczasz . Piszesz najpierw, ze za Twoimi plecami kupila sobie starter i nakryles ja jak rozmawiala z jakims kolesiem (wiec Ci tego wczesniej nie powiedziala) . Zero tajemnic ?? Oj no chyba wrecz przeciwnie. Cos mi sie tu nie podoba...

Gość Zraniony
właśnie ona uważa, że poznała tam chłopaków którzy są w porządku i nie myslą tylko o jedny, więc czemu akurat nie siedzieli np ja jakimś pokoju towarzyskim? : /

Gość Zraniony
Czekolada, chodzi mi o to że tak było wcześniej, wiem źle się wyraziłem.

Gość Zraniony
nie moge pogodzić się z tym jak jest teraz.

No wlasnie bylo... a teraz juz nie jest i powinno Ci to dac do myslenia. Nie ma nic gorszego w zwiazku niz klamstwo i zdrada. Bedac z nia bedziesz cierpial... Ale to Twoja decyzja, a tak z ciekawosci to ile macie lat ?

Gość Zraniony
Ja 17, ona 16.

Tak myslalam, ze cos kolo tego . jestes mlody, wiec daj sobie z nia spokoj . 16 lat i taka "napalona" na chlopakow... niezle...

Słuchaj, na pewno nie poznała tam facetów, z którymi rozmawia o filozofii ... :O ale co ma Ci powiedzieć ? " rozmawiam z nimi o ruchańsku " ? wiadomo,że tego nie powie

Gość Zraniony
wydaje mi się że jestem już wystarczająco dojrzały żeby wiedzieć czego chce. nie wyobrażam sobie siebie bez niej. to jest najgorsze.

Gość Zraniony
czuje się jak bohater tragizmu.. tylko nie jestem jednostką szlachetną. wszystkie możliwości są złe..

Zrobisz jak bedziesz uwazal, ja Ci radze zebys to zakonczyl. Lepiej teraz niz pozniej. To moje zdanie na ten temat, wszystko co mialam do powiedzenia juz napisalam . Zycze podjecia dobrej decyzji, pozdrawiam.

Gość Zraniony
dziękuje za pomoc, na pewno się przyda. pozdrawiam.