Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 12345

Dowowy chleb na zakwasie- kto chetny?

Polecane posty

Gość Monika 12345

Moja mieszkajaca na wsi mama od jakiegos czasu piecze chleb. Jest to chleb pieczony stara metoda, na zakwasie, wyrabiany recznie w dziezy i pieczony w piecu chlebowym opalanych drewnem. Kilkoro znajmych mamy pytalo o mozliwosc zakupu takiego chleba i zaczela sie ona zastanawiac, czy nie zacza c go piec na troszke wieksza skale. Zastanawiamy sie jednak, czy bylby na niego popyt i ile bylibyscie w stanie zpalacic za taki jeszcze cieply bochen, wagi ok 1,5 kg. Wszelkie uwagi bardzo pomocne. Dzieki! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 5 zł
za chleb

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Myślę,że są miasta i dzielnice,gdzie dali by 10, ale problem w marketingu. Skalkuluj koszty,dodaj swój zysk,z początku ogłoś,że to cena promocyjna i szukaj odbiorców. Przy odpowiedniej reklamie... Problem jeszcze z przepisami dot-żywności, książeczki zdrowia,certyfikaty, ale wróżę sukces.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość głodne władzy
jeśli białe pieczywo to nie wchodze ,macie jakis graham???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mieszkam w mieście
miasto niezaduże. W czwartki mamy tzw "rynek" na dużym placu- tam sprzedają takie chleby właśnie po 10 zł za bochen taki ok1,5 kg. schodzą te chleby momentalnie. Więc uważam że to bardzo dobry pomysł. Niech mama napiecze i udajcie się na jakiś pobliski jarmark. Sprzeda wszystkie. l

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×