Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmbmbhnmm,jljlj8

DLaczego on sie tak zachowuje.Dopiero sie poznalismy a

Polecane posty

Gość bmbmbhnmm,jljlj8

czasmai ma takie niemile wstawki(znamy sie meisiac)niby sie spotykamy czesto.Ale wystczylo ze raz nie napisalam mu esemesa to zaraz napisal co mysli o moim olewactwie,napisal to dosc dobitnie..Ok przyznalam mu racje ale jak jechalismy autem i zazartowalam ze neizle mi w tych smsach "pojechal" to powiedzial ze jak mi nie pasuje to dla niego nie ma zadnego problemu moze mnie odwieźć do domu i mozemy zawrocic..A potem mialam wrazenie ze czerpie satysfakcje ztego ze nei chcialam wiec wjakis sposob pokazalam ze mi zalezy.To nie jest pierwsza tego typu sytuacja

Gość bmbmbhn
bmbmbhn

Gość ;ppp
Przynajmniej jest szczery :) Ma plusa

Gość bmbmbhnmm
no ok ale takie monemty pokazuja ze ma mnie gdzes

Gość bmbmbhnmm
bmbmbhnmm

Gość ciekawskaaaaa123
musisz byc niezłą desperatka skoro dajesz sie tak traktowac facetowi i to jeszcze poznanemu miesiąc temu. A za pol roku placz ze moj facet to psychopata, damski bokser itp. Dlaczego niektore kobiety sie nie szanują? To dla mnie niepojete

Gość bmbmbhnmm,jljlj8
ej no ale o co chodzi?nie obraza mnie itd..niby nic takiego nie robi wiem ze mu zalezy ale to mnie troche drazni

Gość ciekawskaaaaa123
jesli takie zachowanie faceta jest dla ciebie ogolnie normalne to wspolczuje i zycze szczescia

Ten facet ma po prostu zanizone poczucie własnej wartości. I to dość mocno. Dlatego wszelkie przejawy z Twojej strony urażania jego godności są odbierane w taki sposób jakbyś nim pomiatała. On to tak przezywa. Dośc ciężka przypadłość.

Gość bmbmbhnmm,jl
nie jestem brzydka.Wiem ze przesadzilam bo nie odzywalam sie do niego dwa dni nigdy nie napisalam pierwsza..jak on nie pisal to myslalam ze znalazl kogos.generalnie to on przyjezdzal zabiegal a ja tylko czekalam az sie odezwie.. wiec go rozumiem ale czasami ni stad nie zowad wyskakuje ztakim wlasnie haslem

Gość bmbmbhnmm,jl
dlaczego tak sadzisz?

Gość bmbmbhnmm,jl
bmbmbhnmm,jl

Gość obowią
obowią