Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Czy warzywa na patelni można ugotować w wodzie?

Polecane posty

Gość wiewiórcze oczka

pytanie za 100pkt :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mądra Gośka
można:D + sos carbonara - mniam:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiórcze oczka
a jak sie je gotuje na parze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość misiaaa19
Musisz mieć parę opakowań tych warzyw :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość młoda pani domu
prosty sposób wlej wodę do garnka, warzywa włóż do metalowego durszlaka i połóż na garnku, - mozesz przykryc woda będzie się gotowac i parowac - warzywa sie ugotują na parze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiórcze oczka
dzieki, a ile trzymac je na tej parze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiórcze oczka
Właśnie wrzuciłam warzywa, ale zapomniałam że nie wrzuca się ich razem z patelnią.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość młoda pani domu
aż będą miękkie.....................

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiórcze oczka
dobry podszyw :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vyukbyhu
gdybys miala minimalna wiedze na temat odzywiania, wiedzialabys, ze wiekszosc witamin rozpuszczana jest w tluszczach, wiec ograniczanie go do 0 i warzywa na wodzie to beznadziejny pomysl:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiewiórcze oczka
Wiecie co w takim razie będę pić sam tłuszcz po tych warzywach. Po co obciążać organizm jakąś zieleniną

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
vyukbyhu- nie przesadzaj, kiedy jesz jabłko też dorzucasz nieco tłuszczu, żeby witaminy się dobrze przyjęły? Czy każdy posiłek musi być taki perfekcyjnie zaplanowany? Tyle a tyle białka, tyle węglowodanów, tyle tłuszczu? Litości

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 333Paula
w tłuszczach rozpuszczane są witaminy A D E i K a jabłko zawiera witaminy C, A, B1, B2, PP i B3. Więc jabłka nie musisz jeść z olejem a np. salatka z marchewki sałaty i pomidorka będzie zawierać witaminki np. A więc ją zjesz z oliwą czy olejem:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×