Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reedsowa

test owu-foto-pozytywny?

Polecane posty

no wygląda na to ze pozytywny. to sie mozecie kochac już dzis, nawet jak owulacja bedzie jutro to tez bedzie OK.

na zdjęciu wyglądają na podobne, więc raczej tak. Moja rada: wyluzować i współżyć normalnie bez wyliczania. Jeśli ten test jest pozytywny, to owu będzie w ciągu 24-48h

Gość ty a potrafisz sie
wysrac bez zapytania wczesniej na forum?? wszystkich sasiadow obieglas z tym testem juz??

ale by było fajnie,jakby to był test ciążowy.Ale cieszę sie równie mocno,bo mam pco i myślałam,że mam cykle bezowu:)

reedsowa ale pozytywny test nie jest gwarancją owulacji! To że jest pik lh, nie znaczy, że komórka pęknie, niestety. Tylko monitoring może ją potwierdzić. Oczywiście życzę powodzenia

no dobrze, ale spokojnie na razie no :) pokochajcie sie dzis czy jutro i zobaczymy co wyjdzie. na razie wygląda to dobrze i ne ma co od razu rąk załamywac :) chłopa do sypialni i do roboty, macie całą niedziele :)

kochana spokojnie :) jak pisze taajasne nie ma, co zakładać najgorszej wersji. Relaksik i do dzieła :)

z niecierpliwością będę teraz czekała na dzień kiedy mogę zrobić test ciążowy.To nasz 4 cykl starać.Jak się nie uda czeka mnie jakaś kuracja, czego bardzo nie chce:(

z niecierpliwością będę teraz czekała na dzień kiedy mogę zrobić test ciążowy.To nasz 4 cykl starać.Jak się nie uda czeka mnie jakaś kuracja, czego bardzo nie chce:(

Gość vhdfhjsd
jagoda trolu jebany, chuj cie jej tipsy obchodza.zajmij sie swoim bekartem

Gość monika8002
Jak najbardziej pozytywny, rowniez ich uzywalam i obecnie jestem w 3 tyg. ciazy... Pozdrawiam..

monika gratuluję z całego serca.To musi być wspaniałe uczycie zobaczyć 2 kreski.Ja bym się na pewno rozpłakała:)

Gość monika8002
reddsowa jak najabrdziej czekaj na dzien miesiaczki,jesli nie dostaniesz to po tygodniu czasu bedziesz miala wynik testu ciazowego jak najbardziej pozytywny.. Trzymam Kciuki..

Gość monika8002
reddsowa jeszcze to do mnie nie doszlo,pol roku sie staralismy ,az w koncu wzielam sie za testy owulacji i wylapalam wszystko he heee, 21 listopada mialalm miec okres nie dostalam, wczoraj minal tydzien zrobilam z rana test elektroniczny i jest dzidzia....

był gdziś wątek, gdzie autorka wkleiła swój test ciążowy z taką bladziudką kreska, a raczej miejscem na nią i dziewczyny stwierdziły,że jest w ciąży.Ja taką miałam kilka razy i w ciąży nie jestem..dziwne Boję się o to, czy jajeczko wyjdzie poza jajnik.Bo tak się z tej owulki ucieszyłam,ale dziewczyny mnie trochę opamiętały:(

hehe to jeszcze chyba jestes w szoku jak to było wczoraj:) super.Kiedy powiecie rodznie? bo ja się nad tym zastanawiam, kiedy byl komu powiedziała

Gość omnarga
Ty autorko jaks nienormalna jestes chyba. Upubliczniasz swoje intymne sprawy, nie czujesz, ze to chore?

taajasne:) no racja:) tak tylko gdybam.... Ale kurcze musi się udać, w końcu o takim prezencie na święta oboje z mężem marzymy:)

Gość monika8002
Dla tego polecam jak najbardziej elektroniczne testy clean blue bo masz monitorek na ktorym wynik pisze. a nie musisz sie patrzyc i czekac czy jest czy nie.... Ja na poczatku tez kupowalam zwykle na kreseczki i ciagle slabiutka drua a ciazy nie bylo... Zainwestowalam w lepszy i czarno na bialym wynik jest pozytywny. Dokladnie pisze ciaza 2-3 tydzien.Na zwyklych testach pisze od 3 do 5 min, a dziewczyny zerkaja i po 10 i chca zeby ta druga byal.. ale niestety jak nie ma dwoch intensywnych to ciazy brak..Takie jest moje zdanie..