Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzza

jak to mozliwe ze magda welc wygrala mam talent?

Polecane posty

Gość zzzzzza

a w internecie na leb na szyje bije reszte bednarek 2 mln wejsc na strony a wygrywa to dziecko? cos mi tu smierdzi chyba wyniki ustawione byly

Gość kasskkaaa
jest świetna to wygrała

Gość madziatttttttttttt
Były,nic na to nie poradzisz.Mi bez różnicy kto wygrał.

Gość gdsfgdsgdsgfgfdjdfgh
Bo kliknięcie w sądzie internetowej jest darmowe a wysłanie sms jednak kosztuję.I jak widać dziewczynka miała więcej głosów desperatów co wysyłają sms na tego typu programy niż Bednarek.

Gość zażenowana wynikiem głosowania
do tej chwili nie mogę się otrząsnąć

Gość ona też po slubie
Aż tak zle...posłuchaj Bednarka w necie za darmo o każdej pomże a tak poza tym co ci by dała jego wygrana nic...Dla mnie jest the best ale nie ważne kto wygrał ważne że talent!

Gość justynafankalisa
a co mają wejscia w internecie do głosowania? wchodzić mogło 100 napalonych nastolatek non stop i stąd się zrobiła duża liczba wyświetleń. Idąc twoim tokiem myślenia dlaczego nie wygrał Piotr Lisiecki skoro talentem wokalnym bił wszystkich śpiewaków razem wziętych na łep na szyję? Magda dostała poprostu najwięcej głosów, może niewiele więcej od Bednarka? takie życie, cóż :P weź już ochłoń i zajmij się swoim życiem.

nie rozumiem czego wy nie rozumiecie:D nie wiem , być może to będzie dla was zaskoczenie, ale program mama talent dostępny w ogólnopolskiej darmowej tv oglądają nie tylko ludzie w wieku 15-25:D ale i 40-80 🖐️ a dziś i babcie i dziadkowie mają komórki. i prędzej moja babcia wysle gdzies esa na taki program niż ja.a jestem pewien że na tego bednarka to mało który senior zagłosuje. a na 11 latkę śpiewającą przebój ich młodości to już owszem. gdyby ta mała śpiewałą jakieś współczesne utwory np kate parry czy nawet roxette to by nie miala szans. ktoś jej swietny utwór wybrał , dobrze go zaspiewała i to wystarczyło

Gość ona też po slubie
dokładnie jestem za albo zmień temat... na inny ciekawszy...trochę

Gość neinnn
nie zaśpiewała go dobrze :o tak niewielu ludzi ma dobry słuch...szkoda

jak na 11 latkę zaśpiewała dobrze. nie ważne czy technicznie było perfekt. zaśpiewała wystarczająco dobrze żeby się podobało starszemu pokoleniu:D a ci co marudza że nie bednarek? ile esó wysłaliście?:D jeden? dwa? a wasza babcia może w tym czasie 10 sms na ta małą🖐️

Gość nenerw
to jakiś koszmar ,chyba stare babcie na nią głosowały,taki wsioczek

Gość ona też po slubie
Pani_Aga to chyba żal dupe ściska ze piszesz takie nie ładne rzeczy o takim dziecku....Jakby nie weim co to było a to zwykły program który się skończył w styczniu bedziesz sie podniecać nowym

jak na kogoś z zapaleniem krtani zaśpiewała rewelacyjnie. I dobrze, że wygrała. Zresztą bez względu kto by wygrał i tak byłoby wielkie halo od przeciwników

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie ważne kto wchodzi ZA DARMO w necie ważne kto ZAPŁACI za SMSa bo tylko tak się głosuje.

magda zaśpiewała pięknie wszytskie trzy piosenki , i co z tego że płakała i że jest ze wsi i że jest biedna ?? zapytali ją na co przeznaczy pieniądze to powiedziała a co miał powiedzieć ? jejku ale zazdrość tu jest!

ładnie zaśpiewała, podobało mi sie, dobrze, że wygrała :) aczkolwiek moi faworyci w ogóle do finału nie doszli :P

Gość przyszła prostytutka
dobrze że wygrała. ciesze sie bardzo. jej ta kasa sie przyda i na pewno na tym skorzysta.

Gość przyszła prostytutka
przeciez ona nikogo ni udawała, byla sobą. i co nie zasługiwała na wygraną bo była szczera?

Gość nenerw
taka wsiowa dziewka i tak ojciec wszystko przepije

Gość ddziwne
Ludzie! Dobrze nie zgadzacie się z wynikami, ale dlaczego odrazu najeżdżacie na ta małą dziewczynkę. Tez byłam za Bednarkiem i jestem niezadowolona z wyników, no ale to nie wina Magdy że wygrała, więc skończe z tymi durnymi wyzwiskami pod jej adresem.

Wygrać powinien PIOTREK LISIECKI. On miażdżył totalnie GŁOSEM wszystkich - i tego totalnie przeciętnego Bednarka, i Jeszke w kurewskim kombinezonie, i całą resztę. Magda śpiewała ok, ale Piotrek ma tysiąc razy lepszy głos. Od WSZYSTKICH.

Gość Pani_Agata
Od wczoraj obserwuję Twoje wpisy i jestem zażenowana Twoim poziomem.

Gość ona też po slubie
nener tobie też dupe zal sciska ? skad możesz wiedzieć kim jest ej ojciec może tym samym człwiekiem co twój ojciec i co ty na to miło ci? nie osadzaj innych zazdrośniku

Pani Aga, jestes bezczelna. Zal Ci doope sciska. To, ze Ty masz w zwyczaju lizac i ssać narządy płciowe wszystkich dookoła, nie znaczy ze 11 letnie dziecko tez. Wiec stul peezde.🖐️