Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozole

Jak dziecko zmienia kobiete?

Polecane posty

Gość zozole

Jestem uparta, zosia-samosia, lubie wygrywac i miec racje. Zastanawiam sie czy zmieni sie moj charakter po urodzeiu dziecka? Czy wylagodnieje? Czy kobieta chowa swoje pazurki po urodzeniu dziecka? Jak myslicie czy ja przestane byc taka uparta? Jak dziecko zmienia kobiete?

Gość a moze aaaaa
ja taka bylam i dalje jestem :) a nawet jeszcze bardziej bo tesciowa i mąż racji nie maja bo ja mam ;) charakter sie nie zmienia przynajmniej w moim przypadku

Gość tralalalaaalalalal
Będziesz gorsza, gdzies tak przez rok, pozniej wrocisz do srednich pazurków .

nie widze powodu żebys miala sie zmienić w tym zakresie. dziecko zmienia kobietę o tyle ze siłą rzeczy staje sie ona lepiej zorganizowana i bardziej odpowiedzialna. ale co do upartości, "humorzastości" i innych takich to juz naprawde niekoniecznie. niektore lagodnieja, fakt, ale to nie jst reguła :)

Jestem w 39tyg.,ciazy i juz sie zmieniałam... Mam nadzieje ze jak urodze to wroce do siebie:D Zawsze byłam zadziorna, potrafiłam postawic na swoim, broniłam swego zdania i nigdy nie płakałam, a teraz to zrobiła sie ze mnie taka typowa ..."pizda":D Rycze z byle pwodu, wszystkim ustepuje, schodze z drogi, zrobiłam sie taka "ciepła klucha".... Dziwnie mi z tym...