Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala niedojrzalaaaaa

Moj facet jedzie na swieta do mamy!

Polecane posty

Jestesmy ze soba prawie 4 lata, mieszkamy razem (za granica) i on stwierdzil ze jedzie na swieta do mamy. Ja nie moge bo w okresie swiatecznym nie dostane urlopu. On powiedzial ze "ma prawo raz na kilka lat spedzic swieta z rodzina" Czy to normalne ze 30-letni facet zostawia swoja partnerke i jedzie na swieta do mamy? Czy to ja sie czepiam i bronie mu spotkania z rodzina czy to on jest niedojrzalym maminsynkiem? Co zrobic by kazdy byl zadowolony?

Gość otwórz buziejakmniewidzisz
moze to taki typ fagasa, że myśli że ma milion lat i na wszystko ma czas- zdązy.. każdy dzien może byc tym ostatnim..Kazde swieta również.

Gość puento mio belle
pozwolić mu jechać do mamy. jesteście od 4.lat razem dzień w dzień i noc w noc. jeszcze ci mało ?

Gość jak dla mnie
to mógł zaczekać te parę dni póki nie dostaniesz urlopu i jechać razem z Tobą

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
on nie jest tfuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Też bym się wkurzyła. Ale ja taka niezbyt rodzinna jestem, więc nie wiem czy dobrze myślę.

Gość moim zdaniemmmm
jak chce to niech jedzie... z tego co piszesz nie widuje sie z rodzina za czesto. A ty mając możliwość wyjechania do rodziców nie skorzystałabyś?? pozdrawiam

W pewnym sensie facet ma rację. Ma przecież prawo spędzić święta z matką i to nie świadczy wcale o tym, że jest maminsynkiem. ACZKOLWIEK, skoro Ty nie dostałaś urlopu i zostaniesz SAMA, powinien zrezygnować i zostać z Tobą. Ty powinnaś być ważniejsza. Nie wiem co Ci doradzić...taka decyzja powinna wyjść od niego sama, świadczyłoby to o jego prawdziwej miłości do Ciebie...

uważam ze powinnien spedzic swieta ztoba, tym bardziej ze bedziesz sama siedziec..chociaz jesli rzeczywiscie od 4 lat nie był na swieta w domu..to pewnei by chciał spedzic swieta z rodzina. maminsynkiem bym go nienazwała

Gość nitka1
to normalne że święta spędza sie z rodziną i że go ciągnie, ale z drugiej strony rodziny sie też nie zostawia, więc skoro jesteście razem....

Gość taaaaka jeeednaaa
Ja tez jade na swieta do mamy a mam juz 35 lat :) tez mieszkamy za granica i on nie dostanie urlopu a ja nie wyobrazam sobie spedzac swiat nie w Polsce. Jade na tydzien i potem od razu szybko wracam bo dluzej bym nie wytrzymala bez niego ;)

Co widzisz złego w tym, ze chce się spotkać z rodziną, spędzić z nią święta?

Ja miałam taką sytuację w tamtym roku ja mogłam pojechać a mój nie i oczywiście,ze nie pojechałam mój zrobił by dokładnie to samo albo razem albo wcale

kompromis... Znajdź ... no ja bym nie chciała w czasie świąt zostac sama i to jeszcze w obcym kraju z dala od znajomych i rodziny...

on dobrze robi i to ze ktos jedzie spedziec swięta ze swoją rodziną nie oznacza ze jest mamisynkiem

Gość pozwolic mu
raz na kilka lat spedzic czas z rodzina

Gość Zjedz śledzia
My jestesmy razem juz 8 lat i przewaznie kazde swieta spedzamy osobno (kazdy jedzie do swojej rodziny). Kiedys zdarzylo sie ze pojechalismy raz do jednej a za rok do drugiej strony, ale nie polecam tego bo glupio tak rodzicow samych w swieta zostawiac ;/ Kiedys to u nas beda sie spotykac nasze dzieci i wtedy bedziemy sedzac swieta razem;p

myslalam ze po 4 latach to ja jestem jego rodzina..

Gość ja tez nie kocham nikogo
to poczatek konca związku, pewnie tez nie jedzie do mamy tylko poznał jakas laske - nie wyobrażam sobie by mój facet zostawił mnie samą na swięta

Jesteś rodziną, ale rodzice rodzeństwo to też rodzina i wcale nie mniej ważna.

Fajnie, ze chce spedzic swieta z rodzina, chwalebne ;) Tylko, ze nie powinien Cie absolutnie zostawiac samej.... w tym przypadku powienien zostac z Toba. Na bank. Nie rob mu awantur, niech zrbi jak chce, ale zacznij sie mu baczniej przygladac... bo cos chyba jest nie tak, jak byc powinno...

Gość Zjedz śledzia
ale po co ma z nia zostawac skoro ona bedzie miec robote a on co sam w domu ma siedziec?? Oo egoistki!!!!

bilet juz ma kupiony wiec nic z tym zrobic nie moge ale jest mi tak cholernie przykro.... :(

Gość Zjedz śledzia
peszek!!

oczywiście że dobrze robi. niektórzy są po prostu bardzo blisko związani z rodziną, np. u mnie to zbrodnia nie być na święta w domu... dziewczynę czy chłopaka się zmienia, różnie bywa, matki nie zmienisz.

Jest mi tak przykro... Kupię sobie wibrator

Gość kdjspfjpj
nie jestes jego rodziną- nie jestes przeciez jego żoną- pewnie nie traktuje ciebie jak rodziny i dlatego jedzie do rodziny własnie- jak sie z toba ożeni to co innego a tak to jestescie tylko "przyjaciółmi" czy "partnerami"