Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaalegrowiczka90

mam pytanie odnośnie allegro?

Polecane posty

Gość nowaalegrowiczka90

o co chodzi że po skończeniu aukcji nikt nie wygrywa licytacji i pisze że cena minimalna nie została osiągnięta i czy można sprawdzić jaką cenę minimalną ustawiła osoba sprzedająca jestem nowa na allegro i nie bardzo to rozumiem ja myślałam że wygrywa licytację ta osoba która jako ostatnia przed skończeniem czasu wystawi najwyższą kwotę a tu patrzę że czas trwania aukcji się przedłożył mimo to że licytowało9 osób na jeden przedmiot napisze o co chodzi z aukcjami?

ja jak jest cena minimalna to wysyłam pytanie do sprzedawcy ile wynosi cena minimalna i zawsze dostaję odpowiedź

Cena minimalna jak samo wychodzi sprzedawca sprzeda towar jak cena przekroczy minimalną cenę jaką sobie woła. Przykład: Sprzedawca wystawił bluzkę od 1 zł z ceną min.. On sobie wymyślil że ta jego cena minimum to 50 zł.Jeśli ktoś przekroczy kwotę 50 zł to kto da wiecej wiadomo wygrywa,a cena minimalna "zanika".Jeśli natomiast ostatnia oferta będzie na 48 zł to nikt nie wygra bo nikt nie przekroczył ceny minimalnej.Tego nie da się sprawdzić,chyba ze napiszesz do sprzedawcy i udzieli Tobie infomracji na ten temat to co innego ;)