Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mglisty poranek

łysienie po narkozie

Polecane posty

Witam Mam problem mianowicie po narkozie moje włosy się strasznie przerzedziły, do tego stopnia,że w niektórych miejscach widać prześwity .Od tego czasu minęło parę lat które minęły pod znakiem odżywek, wcierek etc. Macie dziewczyny może jakieś pomysły? Był ktoś może w podobnej sytuacji?

Moze ja podpowiem mialam kilka operacji fakt wlosy wylaza masakrycznie :( ja przetestowalam skrzypowita 3x dziennie po 2 tabletki pomaga choc na efekty trzeba poczekac i nuie wolno kyracji przerywac nawet jak sie zauwazy poprawe mnostwo warzyw i owocow na tony drozdze rozpuszczone w cieplej wodzie szampon z czarnej rzepy szampony specjalistyczne z hurtowni fryzjerskiej odzywka z oliwy zoltka i nie pamietam co tam jeszcze wlewalam zadne sklepowe odzywki i szampony tylko profesjonalne pomaga pokrzywa rumianek skrzyp maseczka z zoltek jaja i oleju rycynowego mozna dodac lyzke miodu troszke soku z cytryny lyzke jogurtu naturalnego lub lyzke drozdzy kuracja cebulowa swiezy so wycisniety z cebuli wcieramy we wloski zostawiamy na 30 min i splukujemy myjemy delikatnym szamponem stosowacc co najmniej 3 miesiace

Gość lopa
a cipa ci nie wyłysiała?

Zacznę od tego, że bezsensowne, wulgarne komentarze olewam i nie komentuje.Do kaciaa : Operacje miałam parę lat temu, od tego czasu regularnie stosuje przeróżne kuracje łykam witaminki, parę razy odwiedziłam dermatologa (jednak na nic).Koleżanka m ojej mamy również przeszła narkozę i straciła po niej prawie połowę włosów.Pomimo, iż od tamtego czasu minęło z 15 lat sytuacja nie uległa zmianie a robiła w tym kierunku na prawdę wiele:/ Boję się że u mnie też tak zostanie

Gość Siuup
Narkoza to bardzo silna chemia i tak się dzieje ale to też zależy od organizmu i jakiego rodzaju operację miałaś. Nie można tu dać jednoznacznej diagnozy. Możliwe że wcześniej już miałaś mało widoczny problem a po narkozie tylko bardziej je dobiłaś i stąd to się wzięło ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
od razu zaznaczam, ze to nie jest reklama ale kupilam mojej babci Kaminomoto na azjatyckim cukrze tracila wlosy przez terapie farmakologiczna i naprawde dziala przestaly jej wypadac wlosy i pojawily sie baby hair