Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abunair

Co się dzieje ze mną?

Polecane posty

Gość Abunair

Ja często mam wrażenie,że jestem ciamajdą życiową, ostatnią kaleką. Mam prawie 17 lat chodzę do I klasy LO. Nijak nie idzie mi z matmy i fizy, boję się,że zostanę na drugi rok. Jestem gruba, schudłam ostatnio ponad kilo ale to mnie nie cieszy. Nie jestem piękna, nie mam powodzenia u płci przeciwnej . Nie ma dnia, żebym nie zaliczyła jakiejś głupiej wpadki (kiedyś to było śmieszne, ale teraz już być przestało). Nie umiem gotować i mama mi to ciągle wypomina nazywając mnie kaleką i mówi,że ''nie wyobraża sobie mnie na studiach''. Gdy zwracam uwagę,że moje studiujące starsze rodzeństwo jakoś sobie radzi, ona mówi,żebym nie porównywała brata i siostrę do siebie. Być może ma rację, bo oni radzą sobie doskonale. Moich rodziców interesują tylko oceny z matmy i fizy. Nawet moja ciocia, rozmawiając ze mną,zawsze dopytuje się o sprawy osobiste siostry. Jakieś rady? Bo nie wytrzymuję sama ze sobą ;P

Gość weź się w garść
i przestań się nad sobą użalać. Naucz się gotować jakieś proste dania... i poucz się trochę...

Gość poproś siostrę o korki
z matmy a brata o korki z fizy albo odwrotnie... to nie jest jakis kosmos do opanowania, da sie przyswoić

Gość nie wiedząca i martwiąca
możesz iść na korki z matmy i fizy, nie ze wszystkich przedmiotów jest się dobrym, z jednych idzie nam lepiej z innymi gorzej, tak zawsze było:P a co do gotowania to nie gotuje bo nie muszę ale gdybym musiała to pewnie bym ugotowała, raz gorzej raz lepiej ale by było:) Ty też pewnie dałąbyś radę, wystarczy przepis i pamiętaj że trening czyni mistrza! A i pamiętaj o ćwiczeniach nie którzy mają tendencję do tycia, jak inni do bardzo chudą figurę.