Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTree

Psychologia dzienna UAM Poznań

Polecane posty

Witam.Dostał sie ktos na psychologię na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu w tym roku tzn rok akademicki 2010/2011??? Jakie mieliście wyniki z matury????No i jak sie studia podobają? Ja będę startowała na psycho w 2011 roku:)Myslicie, że z wynikami(takie wyniki sobie zakładam w średnio-optymistycznej wersji): -polski rozszerzony- 70% - angielski rozszerzony - 80% - biologia podstawa- 80% mam szanse??

Gość megalomaniaa
Nie dasz rady zdać matury z biologii na poziomie rozszerzonym? Bo z podstawą może być ciężko, chociaż nie mówię, że się nie dostaniesz:).

Gość uczen006
czy ktoś wie, czy jest szansa aby dostać sie na psychologię zaoczną na uam z wynikami : matma - 36% polski - 54% niemiecki - 48% wszystko w podstawie. Bardzo słabo poszła mi matura i nie zastanawiam się czy mam jakiekolwiek szanse? z góry dziękuję za odp

Gość dawid1701
Prośba z innej beczki :) szukam znajomej na psychologii ( podobno seksuologia) UAM w Poznaniu. Na chyba 3 może 4 roku. Ma na imię Julia ( mam nadzieję że wiele ich tam nie ma) jedyne co mi pozostało to nr tel, który nie odpowiada od tygodnia. Nie ukrywam, że się denerwuję czy coś jej się nie stało. Jeśli ktoś zna Julkę dajcie znać czy wszystko jest u niej ok i tyle. Będę bardzo wdzięczny.

Gość zaczarowana1980
hej:) ja znam julke tylko nie wiem czy mowimy o tej samej :) a Ty co cichy wilbiciel?

Gość dawid1701
urwał nam się nagle kontakt i martwie się czy nic jej się nie stało. Ta którą ja znam ma długie ciemne włosy i duuuże czarne oczy (czarne jak pas karate, który posiada ) :) jeśli to ta sama i wszystko jest ok to bardzo się Cieszę :) pozdrów ją ode mnie Dawid