Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spoko laska

Faceci co wy lubicie w robieniu minetek?

Polecane posty

Gość Spoko laska

Bo ja nie wiem jak to jest bo mi facet ich nie robi

Gość Spoko laska
Chłopaki wypowiedzcie się, albo dziewczyny też wypowiadaja się może uda mi się namówić mojego faceta na minete

Gość Spoko laska
Proszę o wypowiedzi:-)

Gość Steve_.
lubie jak partnerka pod wpływem mych pieszczot odpływa i dostaje orgazmu

Gość Spoko laska
Proszę o wypowiedzi:-)

Gość minetka
zmien faceta i znajdz takiego co lubi robic , nie wiesz co tracisz.

Gość ja nie wiem nigdy
nie mialam z tym problemow. moi partnerzy zawsze tylko czekali az im pozwole :p

Gość Spoko laska
Właśnie normalnie marzę żeby mój facet dotknął mnie tam językiem, mówił mi że nigdy tego nie robił, i nie wie jak to się robi, ja też nie umiałam a loda mu zrobiłam i powiedział że jestem mistrzynią.

Gość Spoko laska
Może obrzydzam go, ale zawsze mówi że bardzo lubi moja c**ke. Uwielblia ja głaskać i wkładać w nią swoje paluszki ale dla mnie to za mało.

Gość jakiś_niesamowity
napiszę i tu, proszę o nie traktowanie jako spamu bo może tam nikt już nie zobaczy, a temat ten sam. fuuu, jak można chcieć lizać miejsce bezpośrednio umiejscowione przy odbycie? poza tym pochwy wyglądają jak jakaś rozwalona kapusta. jeśli jeszcze kobieta ma hemoroidy to też lubicie lizać?

Gość jijsidjjsd
ten niesamowity to jakiś głupek to jest fajne i tyle , to tak jakby się zapytać dlaczego lubimy gapić się na damski biust , lubimy i tyle

Gość jakiś_niesamowity
no właśnie ja nie lubię się gapić na biust

lubimy dlatego że czujemy sie męsko jak czujemy że to partnerkę podnieca Podobnie jak wy robicie loda i czujecie jak facet sie tym podnieca

Gość Spoko laska
Niesamowity a czy coś wogóle podnieca cię w dziewczynach?

Gość Spoko laska
Dobry doradca- mądrze gadasz:-)

Gość jakiś_niesamowity
nie, nie ma nic. szczerze. nie wiem co jest ze mną ale ja nic nie czuje, a ludzie podobają mi się tak samo [i wszystkie części ich ciała] jak na przykład kosze na śmieci albo torebki na zakupy - czyli wcale. najciekawsze, że jest to dla mnie tak oczywiste, że jestem chyba jakimś innym gatunkiem.

Gość Ona ..............
powiedz mu zeby dal ci tylko calusa w nia:) niech sie ten dystans troche zmiejszy, zbaczysz ze sie rozkreci, moze nie odrazu ale napewno:) on sie stresuje i tyle, pozdrawiam.

Gość taki sobie benek
mam za sciana samotna sasiadke ktora mieszka z rodzicami i znamy sie od lat, ja tez jestem sam, kiedys byla u mnie pogadac i troche wypilismy i zrobilem jej minetke wtedy wyla z rozkoszy :) od tego czasu przychodzi do mnie prawie codziennie i zawsze chce zeby jej wylizac a ja to strasznie uwielbiam jej robic ona wtedy az sie trzesie z rozkoszy, czasami rano jak idzie do pracy to wychodzi wczesniej ja wtedy jeszcze spie i mnie budzi i zaraz jak wejdzie to sciaga spodnie i majtki i chce abym jej wylizal cipeczke na stojaco tzn ona stoi a ja pod nia klecze i jej lize, potem jej wsadze :) a dzis rano jak przyszla to poszlismy razem pod prysznic i oczywiscie bylo ostre lizanko ale lizalem jej dla odmiany pupcie i tak jej lizalem chyba z godzine a jeczala bardzo namietnie, dzis wieczorem tez przyjdzie i wtedy wylize jej cipeczke i pupcie :)

Gość Spoko laska
Ale coś musi cię podniecać , nawet jakby to byłby facet.

Gość Spoko laska
Ale ja nawet nie wiem jak mu powiedzieć żeby pocałował tam, boję się że powie że się brzydzi lub coś.

Gość Ona ..............
jakos najpierw podgrzej atmosfere, spraw by sie rozluznil.. i nie pros po tym jak sama mu zrobisz loda tylko wczesniej, bo skoro uwaza ze jestes dobra to dodatkowo sie moze zestresowac skoro taki jest wrazliwy. a patrzy na nia? czy raczej wklada " na slepo" paluszki?

Gość Spoko laska
Otóż nie patrzy:-( ale jak kochamy się to spogląda na nią a gdy jestem na nim to jestem pochylona nad nim a on chce żebym normalnie siedziała raz tak zrobił i patrzył tam, i nawet zaczął paluszkami pieścić moja łechtaczkę ale nie wiem co on ma zacznie mnie piescic to po chwili przestaje, krępuje się czy co,

Gość Spoko laska
Przykro mi jest :-(

Gość jkjhgfghjkjhgvf
bo sie stresuje, mysli ze moze nie jest ok itd.. jak patrzy to znaczy ze raczej sie nie brzyzdzi. niech cie tam dotyka pokazuj (bez przesady i udawania) ze ci sie to podoba.. sama mu kieruj tam lapke.. niech wie za zadnych czarow marow wyprawiac nie musi by ci sie podobalo, a potem sam zacznie sie udoskonalac. najlepiej jak cie rozpali paluszkami i w calym tym podnieceniu niech ci sie " wyrwie" ze chcialabyc caluska w muszelke, ale nie wiesz czy od razu nie wybuchniesz- to pokresli to jak bardzo tego chcesz...albo jak bedziecie sie piescic i otknie cie tam spytaj poprostu czy sie jej brzydzi? jak powie ze nie odp ze chcialabys by dal jej calusa, ze chcesz sprubowac bo to dla ciebie to samo jak la niego lodzik...- robil ci ktos dobrze ustami? jak nie powiedz ze nie wiesz jak to jest kurde niech sie koles rozkreci..

Gość jkjhgfghjkjhgvf
a po chwili przestaje bo go to jara:) i by za szybko skonczyl.. a patrzy tam bo lubi widoki:)

Gość Spoko laska
Pewnie tak zrobię, czasami mam wrażenie że nie wie jak się zabrać za to, a ja wstydzę się mu powiedzieć co mnie kręci, chciałabym żeby rzucił się na mnie, jak pisaliśmy o seksie z smsach to normalnie pisał jakby mi minetke robił ale co z tego że na żywo nic nie ma:-( a ja mam ochotę poczuc tam jego język, ale wogóle nie potrafię powiedzieć mu czego pragnę, wstydzę się swoich pragnień:-(

Gość Ona ..............
hehe:) jak pisal to na bank sie strsuje powiedz o tym calusie niech bedzie przyciemnione swiatlo jesli nie zgaszone calkiem i pojdzie jak z platka

Gość Ona ..............
tylko niech wam nie wejdzie w krew to zgaszone swiatlo:D!!

Gość Spoko laska
My się kochamy przy zgaszonym, gdyż nie jestem szczuplutka i się wstydzę...

Gość Ona ..............
to chyba jakas prowokacja jesli ty masz watpliwosci..:P oki spadam bo nudy powodzenia ci tam:)