Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .scarlett ohara

Mój narzeczony chce być instruktorem nauki jazdy

Polecane posty

Gość .scarlett ohara

Mnie się ten pomysł nie podoba. :(

Gość walimy gruche pod jej foty
a to niby czemu nie?

Gość Amicorum
tez bym sie nie cieszyła bo to zawód dla kobieciarzy

Gość .scarlett ohara
jak robiłam prawko nie było zajęć, żebym nie robiła loda instruktorowi. Nie chcę żeby jakieś wywłoki robiły lody mojemu facetowi :(

Gość czemu, myślisz,
że będzie podrywał kursantki?

Gość scarlett 1989
Żeby Cię nie dołować mój znajomy kolega jest instruktorem i sypia z kursantkami...

Gość mi też by się nie podobał
znam parę w której facet został instruktorem i cup. Długo nie trzeba byli czekać aż zaczął ją zdradzać

Gość .scarlett ohara
zazdrosna będę o te wszystkie panny, z którymi będzie spędzał całe dnie

Gość .scarlett ohara
no dokładnie, boję się zdrady. :/ zwłaszcza, że mój Narzeczony miał nieciekawą przeszłość i był skłonny do zdrad... .

Gość rozmawiałaś z nim o tym
???

Gość scarlett 1989
mój znajomy ma zonę i sypia z kursantkami w zamian za dodatkowe godziny może nie każdy jest taki nie mozna szufladkować ale skoro się obawiasz to musisz mieć ku temu powody nie wystarcza, że Twoj byly zdradzal, musisz ufać obecnemu.. chyba, że nie dam u isę ufać...

Gość .scarlett ohara
Najpierw on sobie żartował że atrakcyjne kursantki będzie łapał za kolana, więc dałam mu do zrozumienia, że mi się ten jego pomysł nie podoba. Ale on sie uparł i "mam się nie martwić, bo chce tylko mnie" :(

Gość rozmawiałaś z nim o tym
ja CI powiem autorko, że znajomy rodziny, który jest instruktorem, miał zone i dzieci, poza którymi świata nie widział, i właśnie się rozwiódł z żoną rok temu.. i teraz jest z kursantką ;/ odjebało mu coś.

Gość jhuil
Wspolczuje, kolezanka sie wlasnie rozwodzi, bo jej maz ulegl glupiej nastolatce, ktora chciala chyba sprawdzic czy dziala na starszych facetow:O I uwierz mi, kazdy facet dostaje malpiego rozumu kiedy jest podrywany przez mlodziutkie, atrakcyjne laski...

Gość .scarlett ohara
tym bardziej się obawiam, bo on jest otwartym facetem i dla każdego jest miły. i się boję, że to się posunie do flirtu, a poźniej wiadomo. Zabronić mu nie zabronię, ale mogłby sobie darować taki zawód ze względu na mnie. :(

Gość jhuil
musisz ufać obecnemu.. Gdyby jeszcze fakt ufania facetowi powstrzymywal go od zdrady:D Nie ma faceta, w ktorym nie daloby sie rozpalic pozadania i doprowadzic do zdrady z jego strony...

Gość znam takie przypadki
meża brat ciągle zdradza żonę z małolatkami, same się pchają bo myślą ze jak dadzą dupy to im egzamin załatwi

Gość .scarlett ohara
ale mnie były nie zdradził :-) , mój obecny narzeczony był skłonny do zdradzania swoich byłych.

Gość jhuil
same się pchają bo myślą ze jak dadzą d**y to im egzamin załatwi a on pewnie ich utrzymuje w tym zludzeniu, aby sobie podupczyc:D

Gość alfie29
musicie powaznie ze soba porozmawiac... Jak zostalem instruktorem, porozmawialem z moja zona i ona tylko powiedziala zebym nie przesadzal i zawsze gumki uzywal. Wlasnie tak powinno byc w kazdym zwiazku, my jestesmy dzieki temu idealna para - zadnych klamstw, niporozumien i niepotrzebnych stresow... Tez tak powinniscie zrobic, inaczej wasz zwiazek nie ma sensu....

Gość przyjęłaś oświadczyny
zdradzacza? Bez urazy ale jesteś kretynką:o

Gość jestescie smieszne
tak same siebie oceniacie? wystarczy facet blisko przez godzine czasu i juz sie przed nim rozkladacie? nie wazne czy ma narzeczona, zone? :D wiecej zaufania do niego i do was samych, kobiet 🖐️

Gość .scarlett ohara
up