Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja w tropikach

zdrada przez pocałunek

Polecane posty

Gość jaja w tropikach

Wlasnie niestety pocałowałam sie z innym, mimo iż mam fantastycznego faceta :( Zaluje bardzo, moja swiadomość byla ograniczona, % zrobily swoje :( Zareagowałam po chwili, i odepchnełam amanta. Powiedzialam wszystko mojemu chlopakowi, wolałam byc szczera. zachowałam sie jak szm... wiem o tym. Wiem ze nigdy tak juz nie postapie!!! Pragne, aby chłopak mi wybaczyl, tak bardzo go kocham. Doradzcie jak to wszystko naprawic? I prosze, nie potepiajcie mnie. wiem ze zrobilam źle i naprawde czuje sie z tym okropnie!!!

Gość eeeeeeeemm
no chujowo zrobiłaś wybaczy ci-jesli cie kocha

Gość loopee167
no cóż, sądze że powinnaś bardzo przeprosić faceta, a na swoje usprawiedliwinie podac że byłaś pijana, po aalkoholu człowiek nie wie co się dzieje...

Gość sędziwa pod każdym względem
popełniłaś błąd mówiąc mu o tym co zrobiłaś - to był tylko i aż pocałunek, ale szczęśliwie Twoja zdrada była płytka i w dodatku czegoś Cię nauczyła i powinnaś sama dźwigać to brzemię a nie jeszcze obarczać tym swojego faceta - ja osobiście gdyby mój facet zrobiłby mi coś takiego wolałabym nie wiedzieć chyba :O

Gość sędziwa pod każdym względem
"po aalkoholu człowiek nie wie co się dzieje..." bardziej absurdalnego wytłumaczenia nie słyszałam jeszcze

Gość kancik pizdki
właśnie wypiłem piwo i kopłem kota między oczy nie wiem co się dzieje!!