Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik244444444

niska samoocenia i brak powodzenia z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość samotnik244444444

Brak powodzenia dlatego że do tej pory miałem tylko jedną dziewczynę. Czuję, że swoim wyglądem je odpycham. Chociaż czasami słyszałem od kogoś że ktoś tam inny powiedział że jestem przystojny ale ja za bardzo w to nie wierzę. Wyczuwam, że dziewczyny widzą we mnie tylko kolegę ale gdy ja próbuję coś więcej to kontakty się psują. Szukam teraz sposobu jak przyzwyczaić się do samotności bo mam nadzieję że z czasem wejdzie mi ona w nawyk i brak kobiety nie będzie mi doskwierał. Sami mnie oceńcie tylko szczerze i jeżeli myślicie inaczej do nie chcę tutaj żadnego słodzenia. po prostu piszcie szczerze. Ja osobiście uważam że należę raczej do brzydkich. Zamieszczam tutaj swoje zdjęcie bo być może albo tą teorię potwierdzę albo obalę. http://www.fotka.pl/profil/Englishman1986

Gość ja już się wypowadałam ..:/
raz już to zdjęcie był. napisałam, ż na pewno sympatyczny facet... bo wygladasz na sympatycznego

Gość przeciez to ten koles z kafe
s

Myślę, że nie o wygląd chodzi, bo wyglądasz normalnie. Raczej Twoja niska samoocena powoduje, że dziewczyny się w Tobie nie zakochują.