karoooooolcia 0 Napisano Listopad 28, 2010 Witam. Uprawiałam seks z moim chłopakiem trzy razy w ciągu dni płodnych, bez zabezpieczenia (na ten miesiąc odstawiłam tabletki). Okres spóźnia mi się już 3dni, zamiast niego mam po raz pierwszy białą wydzielinę. Nie mam żadnych objawów, że okres nadejdzie. Po każdym posiłku jest mi niedobrze. Zrobiłam test ciążowy, lecz wyszedł negatywny. Pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Listopad 29, 2010 Tak, możesz być w ciąży. Często po odstawieniu tabletek wzrasta płodnośc i łatwiej się zachodzi w tych pierwszych 3 miesiącach. Ale na objawy ciążowe to jeszcze za wcześnie, nie wkręcaj się. Jeśli okresu nie będzie to idź na betę, ona da Ci pewność. Albo okres spóźnia Ci się bo to jest pierwszy okres po odstawieniu i może przyjść później. Ale prawdopodobieństwo ciąży jest spore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Listopad 29, 2010 cytrynusia spoko ten tekst z kąd go wziełaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Listopad 29, 2010 wi-lcia - http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Eichelberger To cytat z któregoś artykułu, już nie pamiętam którego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach