Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tahiq

testy policja

Polecane posty

Gość tahiq

Jak wyglada wywiad zorganizowany? Jakie mogą być pytania? Jeśli ktos ma jakies doświadczenia, rady będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Gość fvxcvxvx
taki standard. cos ala rozmowa z psychologiem po multi. dlaczego do policji, w jakiej komorce chcesz pracowac, jak zachowalbys sie w danej sytuacji, kto jet komendantem glownym, kto jest Twoim komendantem wojewodzkim, jakie sa piony w policji...

test: czy umiecie liczyć do 10 czy wiecie jak wygląda cep czy wiecie ile traktor ma kół 1/2+1/2 oblicz czy jabłko może rosnąć na krzaku czy woda to ciecz czy pałę można nosić po lewej czy po prawej stronie pasa :D

Gość tahiq
a te pytania które są na necie tez moga byc?

Gość fvxcvxvx
mogą. mnie pytali jeszcze o multi i zadawali pytania z wiedzy ogolnej. Ladaco wez zamknij sie jak nie masz niczego ciekawego do powiedzenia. pierdolisz jak potluczony/a

Gość Smerfeeeetka
Wow :) Ja będę policjantką. Na razie muszę tech skończyć :) Boję się tylko, że mnie zastrzelą na akcji :) Nie wiem co ludzie mają do policji- jak coś się stanie to i tak do niech dzwonią . Kiedyś rozwiązywałam jakiś test ale miałam pół na pół- na to przyjdzie jeszcze czas:)

Gość kitka00
a ja jak dorosne to zostane strazakiem

Smerfeeeetka widac ze do policji będziesz startować,nie umiesz nawet poprawnie zdania sklecić po polsku

Gość warszawski policjanttt
do jakiej komendy idziecie???

Gość gość
Poogladaj Kapitana Klossa abo Czterech Pancernych. Dowiesz sie co to rospoznanie . Do wywiadu bedzie ci blizej.s