Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19mimi85

zazdrosc niszczy mi zycie

Polecane posty

Gość 19mimi85

moze moj problem wyda sie wam chory, ale ja juz nie moge. Jestem zazdrosna o przeszlosc mojego faceta, o jego byla z ktora sie rozstal ponad 2 lata temu. razem jestesmy 20miesiecy. na poczatku mial z nia kontakt ale przez moja interwencje przestali sie spotykac, jedynie zyczenia na swieta czy urodziny. Ale mimo wszystko jest zazdrosc, zostala jakas nieufnosc, wiem ze on sie z nia nie spotyka, przynajmniej mnie o tym zapewnia i ja chce mu wierzyc. ciagle go sprawdzam i sie z tym mecze. Dzis znalazlam jego kartki walentynkowe od niej z czasow gdy byli razem. i sie strasznie tym zdolowalam, jakos przykro mi sie z tego powodu zrobilo chociaz nie powinno bo ja rowniez trzymam swoje kartki na pamiatke. ja juz tak nie chce, sama siebie mam dosc, jemu nie mowie ani nie wspominam o tym bo nie chce go zameczac, niech mi ktos cos poradzi prosze jak przestac o tym myslec, przestac sie zadreczac.

Gość 19mimi85
poradzi mi ktos,

zbytnio Ci nikt nie pomoze, sama musisz sie z tym uporać :) moze powiedz mu zeby wywalil wszystkie glupie karteczki, lisciki itd od jego bylej bo jak to widzisz to Cie skreca, jesli nie bedzie chcial to trudno (pamiątka niby)...

Gość lovelassss
wspolczuje. moj byly mial to samo, ale ja juz nie wytrzymalam psychicznie i go zostawilam. bo na kazdym kroku mialam wypominane kilka lat wstecz. ;/

Gość zdolowanakrejzolka
nie przejmuj sie ja mam to samo. jak znalazlam jego zdjecie z bylam podarlam je ze zloscia, wczoraj moj facet lukal na dupeczke w mini i dzis zrobilam mu z tego powodu awanture to stwierdzil ze ja mam beznadziejna figure i sie poplakalam

Gość zdolowanakrejzolka
ogolnie stwierdzil ze kiedys bylam laska a teraz jestem grubsza mam wystajacy brzuch i sporo prZytylam ( ok. 15kg) i ze chodze ciagle w spodniach jak chlop . wygarnal mi tyle rzeczy ze czuje sie zmieszana z gównem

Gość 19mimi85
no ja wyrzucilam ta walentynke ale jest mi z tym zle, wiem ze mu na mnie zalezy, mi na nim tez bardzo. On jej praktycznie nie wspomina to ja stwarzam takie glupie sytuacje i sie doluje.

Gość zdolowanakrejzolka
widze jak patrzy na inne zadbane laski w klubach i wiem ze chcialby miec taka. kiedys taka bylam teraz jak z nim wychodze to sie odpicuje ale kg nie da sie zostawic w domu. mam ochote mu porzadnie dokopac schudnac i pokazac na co mnie stac ale ciekawa jestem czy mam w sobie tyle sily:(

Gość zdolowanakrejzolka
witaj w klubie.

Gość zdolowanakrejzolka
co z tego ze mam bardzo ladna twarz. aha stwierdzil jeszcze ze kolesie jak sie patrza na mnie to zmysla taka zeby mnie wziac tylko na jeden raz bo nikt nie chcialby byc ze mna

Gość 19mimi85
zdolowana krejzolko no to Ci niestety zaxchowal sie nie na miejscu. bo kocha sie kogos za to jakim jest nie tylko fizycznie, sa rzeczy wazniejsze niz ladna buzia i dlugie nogi, na szczescie moj chlopak nie mowi mi takich rzeczy, wrecz przeciwnie dosc czesto mnie chwali, przytula. to ja jestem jakas chora psychicznie i nakrecam sie. chociaz nie zawsze mam powod ale ja go sobie zawsze wynajde, dla chcacego nic trudnego. Co do tego ze Cie obrazil, moja babcia powtarza, ze nie liczy sie wyglad, bo uroda przemija a czlowiek zostaje. cos w tym jest.

Gość zdolowanakrejzolka
wlasnie o to chodzi ze on mi powiedzial ze mnie bardzo kocha i nie jest ze mna dla wygladu bo ...uwaga....jak by patrzyl na wyglad to by mnie dawno pognal bo nie mam figury:( ale na inne laski zwraca uwage wystarczy ze jest w spodniczce i jest ladna opalona a mnie to dobija

Gość 19mimi85
kiedys na naukach przedmalzenskich jedna z katechetek ktora prowadzila zajecia powiedziala, zeby nigdy po slubie nie zaniedbywac sie, tak samo w zwiazkach z dluzszym stazem. I wydaje mi sie ze jest w tym troche racji, bo facet idzie do pracy a tam kolezanki wystrojone i wymalowane, wiecznie usmiechniete i on glupi podgatunek mysli ze takie kobiety sa na codzien, napatrzy sie zachodzi do domu a tam widzi swoja dziewczne ew zone w dresie, bez makijazu i przetluszczonymi wlosami. a wiadomo oni tez chca miec dziewczyne ktora mozna sie pochwalic zeby koledzy zazdroscili. Ja nie jestem jakas zadufana w sobie ale brzydka tez nie jestem i wiem tylko jak ostatnio zaszlam w kozakach na szpilce i spodniczce w pelnym makiojazu do mojego faceta pracy, jak on obrosl w piorka bo nawet kolezanki mowily ze jestem fajna, od razu zaczal wiecej zaqinteresowania mi okazywacv . Wiec krejzolko do dziela pocwicz, basen albo silownia i pokaz na co Cie stac.

Gość zdolowanakrejzolka
i mowie mu ze nie podoba mi sie jak wodzi wzrokiem za innymi laskami a on sie glupio tlumaczy ze faceci to wzrokowcy i tego sie nie da powstrzymac

Gość zdolowanakrejzolka
chce sie na nim odegrac zrownac go z gruntem. przez niego nie chce mi sie zyc

Gość 19mimi85
ja sie za siebie wzielam, znowu wrocilam dawna ja, ubrana i podmalowana, inni mezczyzni zwracaja na mnie uwage i on to widzi i jest troszke zazdrrosny, widac to po nim ale nie chce sie do konca przyznac. i przyznam ze to dziala, mam wiecej zainteresowania z jego strony i wogole. tylko ja mam chora wyobraznie i wymyslam ciagle jakiesglupie problemy. faceci lubia zadbane kobiety tak jest wiec krejzolko jak pisalam do dziela, on bedzie zadowolony a i Ty sie lepiej z tym bedziesz czula. kurcze przyszlam ja po pocieszenie a sama kogos na duchu podnosze. :) Ale przyznam lepiej sie poczulam jak sie wygadalam. Krejzolko ile masz lat jak mozesz powiedziec

Gość 19mimi85
;)

Autorko, jaki jest powód twego zachowania? Masz niską samoocenę i uważasz, że twój chłopak na pewno niedługo zrozumie, że może mieć lepszą dziewczynę? Czy ktoś cię w przeszłości zdradził, oszukał, i teraz boisz się powtórki?

Gość zdolowanakrejzolka
mam 26 lat i jetsem w zwiazku 5lat ( mieszkamy razem) a z jakiego miasta jestes?

Gość ej ty zdolowanakrejzolko
załoz wlasny temat !!!!!!!! a nie się wpieradalasz

Gość zdolowanakrejzolka
my tu rozmawiamy won

Gość 19mimi85
wlasnie nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Przeciez obiecal sie z nia nie spotykaci mysle ze dotrzymuje slowa. Nie wiem skad ten brak zaufania, moze dlatego ze wczesniejsze moje zwiazki dosc szybko sie konczyly i ze strachu ze to tez mi zostanie odebrane. Co do niskiej samooceny, wiem ze nie jestem brzydka czy gruba, ale brakuje mi w pewnej mierze pewnosci siebie. W dziecinstwie nosilam grube okulary, bylam zawsze z tych brzydszych ale wyroslam zmienialam sie i wyladnialam ale byc moze ten lek z dziecinstwa pozostal. nie wiem sama

Gość zdolowanakrejzolka
moje zwiazku tez byly bardzo krótkie i zawsze byłam rzucana:(

Gość 19mimi85
moje zwiazki byly krotkie Aczkolwiek nie bylam ciagle rzucana, czesto same sie rozpadaly bez jakiegos wyjasnienia itp

Gość za miesiac
nie czytalam tego, za duzo pierdoletów:) chodzisz w spodniach jak chłop?masz nosic sukienki w zime? moja kol ze studiow na zjazd przyjechala 85 km w jedna strone w kiecce, rajstopach, obcasach, wypudrowana z lakierowana torebka, kolo 20 wracala autobusem 85 km, a potem na drugi dzien apiac to samo-tylko inna bluzke wdziała o boze...czy ona myslala o swoich kolanach jak biega w tych szpilkach, a macica w taki ziąb?????toz przewieje taka nimfetke, poza tym wole siebie w spodniach, jak w takich ciuchach-moze na dyskoteke w lato tak poza tym laski sie ubieraja tak, a potem gina, bo je chlopy gwalca, no trzeba czasem troche sie zaslonic, pokazywac nogi owszem,nawet biust-ale stringi?po kiego wuja?