Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdziaNIA123456789

...bo już nie wiem o co chodzi; w co mam wierzyć

Polecane posty

Gość EdziaNIA123456789

Słuchajcie, zawsze myślałam, że to głupie pisać o takich sprawach na forum, ale przyszedł taki moment, że doszłam do wniosku ,,może warto posłuchać rady bezstronnych" ...poznaliśmy się w gimnazjum i to już prawie 6 lat odkąd trwamy [czasami bardziej, czasami mniej] w tym uczuciu. Nie powiem, bo nie było tak, że wszytskei te lata minęły bez szwanku. Bywały kategoryczne rozstania jak i kategoryczne powroty. Teraz, gdy znamy się już POWIEDZMY jak łyse konie i znamy swoje pewne zachowania i nawet myśli to... ...ZAWSZE do mnie wracał ,,na kolanach", często zostawiał bez wyjaśnienia. Teraz gdy jesteśmy już dorosłymi ludźmi wydawałoby się, że ten związek dorósł razem z nami i wszystko będzie łatwiejsze, ale NIE. !!! powiedzcie mi : jak mam zrozumieć, to że On "czasami ma dni, że nie potrzebuje nikogo, nie potrzebuje uczuć" Jak mam rozumieć to, że czasami go nie obchodzę, a czasami kocha tak, że mówią to nawet jego oczy. Czasami mówi wszystko (nawet najmniejsze pierdoły) czasami wszystko trzeba z niego wyciągać. CZasami przytuli i pocałuje , tak bezinteresowanie, bywa, że na to nie wpadnie. Czasami jest nieznośny cały dzień, a na koniec napisze ,,kocham Cię" . Czasami powie coś tak przykrego, że aż w żołądku wszystko się przewraca, a z nerwów nie ma apetytu... I to nie tak, że żaden inny mnie nie chce-nie mam z tym problemu. JUŻ CHYBA NIC NIE ROZUMIEM, nic. i serce mnie boli, i głowa pęka, bo nie wiem co mysleć, w co wierzyć. A WY, wiecie? darujcie sobie bezsensowne komentarze. pozdrawiam, rozumiejących, inteligentnych ludzi. AA.

Gość kisior
normalny facet ciesz sie ze masz bo wielu szuka i nie moze znalezc

Gość EdziaNIA123456789
nieprawda