Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

pomózcie

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaa

Byłam wczoraj na imprezie u kolegi w domu poznałam tam pewnego chłopaka chyba coś między nami zaiskrzyło bo skończyliśmy w łużku. iproblem w tym ze ja poszłam do luzka z kolesiem mając chlopaka . nie moglam mu sie oprzeć był taki delikatny i czuły dla mnie po prostu ideał prawde mówiąc. ale nie wiem co powiedziec mojemu chlopakowi czy wogole mu o tym mowic, z drugirj strony chciałabym być z tym kolesiem poznanym na imprezie qa temu pow ze nie mozemy byc juz razem ale boje sie jego reakcji na to. pomozcie mi bo nie wiem co robic :(

Gość jakby to powiedzieć
qrwy zawsze idą z kolesiami do łużka. Porządne dziewczyny śpią w "łóżku" same lub ze swoim facetem. :P

Gość nie rozumiem...?
j.w

ze tak powiem jestes w czarnej dupie :/ bo jezeli ktokolwiek wiedzial ze poszliscie ze soba do lozka to pewnie bede juz wszyscy wiedziec a jezeli nie to ten koles z ktorym spalas to rozgada. I watpie zeby ten z ktorym sie przespalas chcial z Toba byc gdyz faceci dziela kobiety łatwe czyli takie ktore sa tylko do dupczenia i na takie z ktorymi moga sobie ulozyc zycie takze mozesz sobie go odpuscic bo jezeli bedzie zainteresowany to tylko seksem z Toba

Gość kisior
Wlasnie zjebalas sobie zycie powodzenia j/w qrwa to dobre okreslenie

Gość kisior
A i miej resztke godnosci i powiedz to swojemu mam nadzeje bylemu chlopakowi zeby mial cie z glowy

Gość niezdecydowanaaaa
hmmm powiem wam ze sama z nim zerwałam a nie czuje sie winna za to co zrobiłam :) a z tym kolesiem dalej jestem w kontakcie wiec jak cos dobrze mi idzie ;d