Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążona

Śmierć...

Polecane posty

Gość pogrążona

Przeraża mnie wizja śmierci. Jestem, czuję, istnieję, a kiedyś mnie nie będzie, nic, kompletnie nic. Pustka. Najbardziej boli mnie śmierć młodych ludzi. Dlaczego śmierć ich "zabiera"? Przecież oni nawet nie zdążyli poczuć, co to znaczy naprawdę żyć. I to jest najgorsze. Prześladują mnie te myśli, nie mogę się ich pozbyć. Próbuję z nimi walczyć, ale coraz częściej upewniają mnie, że prowadzę "walkę z wiatrakami"... Pomóżcie, proszę...

Gość gussss
a co życie jest takie piękne niby?

Gość a skąd macie to zdjęcie
"Jestem, czuję, istnieję, a kiedyś mnie nie będzie, nic, kompletnie nic. Pustka. Najbardziej boli mnie śmierć młodych ludzi." Mnie też to cholernie przeraża, drętwieję, kiedy o tym pomyślę.

Gość a skąd macie to zdjęcie
Sorki, o tych młodych ludziach mnie już nie przeraża, chodzilo mi o pustkę i nicość

Gość linkaas
:)To może być fobia, jeśli te myśli nie dają Ci normalnie funkcjonować, powinnaś to leczyć, innych sposobów nie ma, być może jesteś bardzo wrażliwa, ja też czasem boję się śmierci, kiedy najdą mnie takie myśli i uświadamiam sobie, że w końcu kiedyś umrę i serce zaczyna bić mocniej, cóż... wszyscy jesteśmy na nią skazani.

Gość linkaas
wiem, kiedy zbyt dużo myślę wieczorem, też bardzo się boję, przeraża mnie też myśl o śmierci najbliższych

Gość NNNMN
JA TAK MIAŁAM W NERWICY BRAŁAMLEKI I PRZESZŁO DO LEKARZA MARSZ NIE MA CO SIE MECZYC

Gość deinna889
ja wole nie myśleć o śmierci bo też mnie to przeraża :(

Gość deinna889
wieczorami albo przed snem nachodzą mnie czasem takie myśli i bardzo mnie to przygnębia :( w dzień sie tak nad tym nie zastanawiam bo nie mam czasu na takie przemyslenia, jestem zawsze czymś zajęta. Ale wieczorami gdy odpoczywam to tak :(

Śmierć to nastepna kolej po życiu.przykra ale nie unikniesz jej wiec po co sie meczyc myśląc o niej.. Głupota