Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZKA.87

CZEMU SIĘ NIE CIESZĘ?

Polecane posty

Gość IZKA.87

WIEM ŻE W TE ŚWIĘTA oświadczy mi sie chłopak - wspaniały, dobry człowiek,przystojny,dobrze zarabia - nic tylko się cieszyc a mnie wszystko przeraza i dostaję paniki bo wszystko rozbija się o kasę - i zmartwienie : jak ja tyle uskładam na sukienkę , na wesele, pokój mam brzydki,dom z zewnątrz jeszzcze gorszy - wstyd jak przyjedzie po mnie pan młody z goścmi . co prawda ja pracuję ale starcza mi na życie i oszczędzic mogę jakieś 500 zł/mies. a za te kwoty to co ja nawojuję? pocieszcie mnie

Gość iiijjj...
dobry czlowiek cie zxaplodni i wyhodujecie glodne chore bachory...coz...to okrrrropne,moze sprobuj sie podniesc?

Gość IZKA.87
za takie pocieszenia jak wyżej - dziękuję

Gość a jednakdealna miłość istnieje
wybierz pikera

Wszystko zalezy od twojego swiata wartosci. Widze, ze pieniadz ma swoja wartosc w twoim zyciu, czy moze sie myle? Wiec skad te obawy?

Gość patibell
Spokojnie . To że teraz się oświadczy nie znaczy że musicie od razu brać ślub. Przecież on dobrze wie jaką masz sytuację . Ważne że się kochacie i chcecie być razem . http://superbabka.blogspot.com/

Izka sluchaj, jesli jest dobry i tak dalej jak to go opisalas, to myslisz ze bedzie go obchodzil twoj stan materialny, warunki w jakich mieszkasz i tak dalej? Jesli rzeczywiscie jest taki zajebisty, to Ci moge powiedziec, ze on SRA na to wszystko- on chce Ciebie i tamto nie ma znaczenia.

Gość IZKA.87
WOJOWNIK- JEST DOKŁADNIE TAK jak piszesz ale jestem kobietą i chciała bym by to wszystko ładnie wyglądało , to prawda, ślub dopiero pewnie za połtorej roku lub za dwa - może faktycznie nie ma sięczym martwic ? inni mają gorzej

Jasne, ze maja gorzej. Nie ma powodu do obaw. Ciesz sie, ze jestes z facetem, ktory cie kocha i ktorego Ty kochasz i nie spierdolcie swojego bycia razem, bo o to nie trudno. Powodzenia i pozdrawiam

Gość IZKA.87
dzięki bardzo wojowniku - polepszyłeś mi humor

Rozumiem Twój stres. Ale czy narzeczony musi po Ciebie z gośćmi przyjeżdżać? Musi być wielkie pokazowe wesele? Czy nie można wszystko skromniej urządzić? Pozdrawiam. :)

Gość barbara barbara barbabra
eh... zróbcie przyjęcie na 30 os. i też będzie nie ma stresu. Sukienka ??? Zawsze możesz kupić za 200 - 400zł używaną, lub wypożyczyć. Nie stresuj się nie masz czym.