Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26Aneczka26

co myslicie o wódce BOLS ?

Polecane posty

Gość vbnsdg
myslimy, ze teraz nikt jej nie kupuje bo ejst niedobra i ostra w smaku.

Gość myślimy ze jest często
podra biana i dlatego nie kupujemy ...smierdzi domestosem i rzyga sie po niej straaaaaasznie :O

Gość no wiesz jak kupoisz bolsa
to do północy będziesz miała gości z głowy .Będą leżec pod stołem .Zarzygają i zasrają ci całe przyjecie :d

Gość no juz bez przesady
my mieliśmy właśnie bolsa - co prawda to juz kilka lat temu i jakoś nic nic nie zarzygał, ale może zależy to od kultury gości????? a teraz włąsnie szykujemy się na świętowanie rocznicy ślubu i też będzie bols

jejciu a już się prawie zdecydowałam a tu takie opinie. Może jeszcze ktoś miał w ostatnim czasie BOLSA na weselu

byle nie o kibelek jak tu ktoś na pisał. No to co kupować czy nie - a może wy macie pomysł na jakąś inną wódkę do 20 zł

bols ma okropny smak - nadaje sie jedynie do drinkow - takie jest moje zdanie.

Gość do nie jestem stylistką
u nas była wódka nemiroff wheat. goście ją bardzo chwalili. jest to jedna z nowszych wódek, niepodrabiana chyba jeszcze. cena za butelkę wyniosła 20,60zł. ale warto, bo nie jest paląca i nikt z gości nie miał sensacji żołądkowych;)

jedyna po której nie mam dolegliwości - żadnych jak widać jestem odosobnionym przypadkiem - bo mnie podchodzi

Gość caterinkaaa
bols to wtyd, może kiedyś była to dobra wódka ale teraz z pewnością już taka nie jest, ja miałam wesele pół roku temu i mieliśmy żołądkową czysta de luxe i naprawde jest dobra, nikt nie nażekał, a po dwóch mies. ciocia na swoim weselu miała taką samą.

Gość gvjvhbjkhk
ja miałam smirnoffa

Gość gvjvhbjkhk
a mnie po wyborowej głowa boli wiec nie polecam, bols jest taki na co dzien

my mielismy wesele 1,5 roku temu i sie radzilismy kieronika sali odnosnie wodki - to wlasnie najbardziej zachwalal żołądkową czysta de luxe - kupilismy wczesnie - na 'sprobowanie' bo wtedy to byla nowosc - no i do dzisiaj tylko taka pijemy na imprezach - znajomi tez tylko ja kupuja. wtedy ten kierownik zachwala, ze nie ma niej kaca - to nie jest prawda ale jest delikatna w smaku, raczej nie slyszalam, zeby komus nie pasowala

Kiedyś pisałam już w podobnym temacie. Pracuję jako barmanka od kilku lat i zdecydowanie polecam Stock'a. Wódka bardzo dobra w smaku i cena przystepna. Pozdrawiam

De Luxe jest dobra. Nie jest tak ostra, dobrze się właśnie z kieliszków pije.

Gość zdecydowanie nie polecam
bolsa !Pracowałam w wakacje w monopolowym u znajomych i wiem ,że jest najczęściej podrabianą wódką!:O Producenci chwytali sie wielu rzeczy np ...hologramy ,jakieś znaki na etykietach i nic nie dało podrabiali dalej ...nie twierdze ze wszystko ale nie wiesz nigdy na co trafisz .Polecam białą żołądkową gorzką de lux Chociaż juz tez słychac o tym ,że gdzieś sie trafiają podróby :O

Gość rarararara
wyborowa jest pyszna. Moja siostra miala w zeszlym roku na swoim weselu i od tej pory pijemy wyborowa-tak nam zasmakowala:)

Gość eureka120
sobieski, soplica albo krupnik. niedrogie i dobre. napewno lepsze niz bols

Gość eureka120
kos pisal ze zolazkowa biala. ostatnio na weselu u kuzyna taka pilsmy i przyznaje ze tez nie byla najgorsza.

białą damę polecam. Czysta de lux była ok w 2008 roku potem zaczęły wychodzić podróby, nie podchodzą mi : bols właśnie, soplica :O o zgrozo, pan tadeusz ostatni raz jak piłam to była jakaś istna pomyłka, absolwent był ok z kilka lat wstecz a sobieski- zależy jaka wyjdzie seria :O

Gość tomasz 2601
wódka Bols jest ok .Nie mogę zrozumieć ludzi jak kupuja na wesele czysta zoladkowa de lux zaastanówcie się jak wódka móze byc taka luskusowa jak w dobrej promocji mozna ja kupic nawet w granicach 16-17zl tu nie oszuka co tanie to,,,, tak samo jest z wedlinami kup szynka jak kosztuje ponad 30zl za kg to jest cos przynajmniej do szynki podobne te po 16-25zl to wszystko tak samo smakuje sama chemia. Jeszcze jedna uwaga ta czysta de lux to najniżśza półka tzw. ekonomic .Kazdy producent ma taka z najniżśzą cenę już ta stock vodka napewno jest duzo lepsza bo jest z tzw. półki premium pozdrawiam tomasz ps.troszke się na tym znam

Gość szalalaa
my mieliśmy gorzką żołąkową czystą de lux, wcześniej pytaliśmy wieeeelu osób i wszyscy polecali tą wódkę, wzięlismy ja i byliśmy bardzo zadowoleni polecam

Gość szalalaa
a co do bolsa to odradzam i to nie tylko moja opinia ludzie źle się czują po nim