Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara barbara barbabra

kto stosował błonnik przy odchudzaniu ???

Polecane posty

Czy dawał faktycznie uczucie sytości i czy polecacie w proszku czy w tabletkach ???

Gość Kasss22
ja:)

Gość Kasss22
miałam w proszku,mieszałam go z wodą albo zwyczajnie jadłam łyżką i popijałam wodą. Daje uczucie sytości,schudłam 6kg

no i podzielisz się spostrzeżeniami ?

Gość a jednakdealna miłość istnieje
ja stosowal balonik

czy polecasz jakąś konkretną firmę ?

Gość Kasss22
mniej jadłam-to napewno. W sensie że mniejsze porcje bo czułam się najedzona. 6 razy dziennie po jednej łyżeczce jadłam,zwłaszcza przed jedzeniem

Gość Kasss22
Stosowałam Xenea błonnik i Błonnik Bio C.L.A. i z obydwu byłam zadowolona jednak ten drugi miałam w postaci tabletek i przez pierwszy tydzień walczyłam z zaparciami

Gość Kasss22
Xenea jest ogólnie dostępna w wielu sklepach i aptekach więc nawet nie musisz zamawiać z allegro bo koszty nawet wyższe wyjdą

Zastosowanie: Wspomagająco w procesie odchudzania. Wskazany dla osób z nadwagą, dużym łaknieniem, prowadzących siedzący tryb życia, o małej aktywności ruchowej. W szczególności dla osób o wolnej przemianie materii z tendencjami do zaparć. Działanie: Błonnik naturalny pęczniejąc powoduje uczucie sytości. Chrom organiczny ułatwia proces odchudzania regulując przemianę cukrów i tłuszczów w organizmie. Obniża poziom cukru we krwi i zmniejsza łaknienie. Preparat poprawia perystaltykę jelit i przeciwdziała zaparciom. Obniża poziom cholesterolu Źródła błonnika: Produktami, które zawierają dużo błonnika są: - warzywa: groch, fasola, seler, marchew, kapusta, ziemniaki - owoce: jeżyny, porzeczki, maliny, rodzynki, morele suszone - orzechy i nasiona - produkty zbożowe: kasze, ryż, otręby, mąka pełnoziarnista Błonnika nie zawierają: ryby, nabiał i mięso