Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaniczka

Przechowywanie mleka sproszkowanego modyfikowanego

Polecane posty

Mam pytanko wiecie może czy mogę przesypać mleko modyfikowane do jakiegoś pojemnika z którego łatwiej by mi było korzystać. Mleko Bebiko ma nieporęczne opakowanie a nie mogę z powodu opakowania zmienić mleka synkowi. Bardzo proszę o odp.

Gość huahuahua
Oczywiście, że możesz. Pojemnik musi być dobrze umyty i suchy. Ja przesypuję Bebiko do opakowania po Bebilonie.

Pytam dlatego że na opakowaniu jest napisane że nie można ale widocznie to ściema :D dzięki za odp. :)

Gość mama teraz na bebilonie
musisz zuzyc ok 14 dni po otwarciu ez mala jadla bebiko i przesypywalam do puszek a teraz ma bebilon wiec latwiej :)

Gość huahuahua
Wiesz, to po prostu musi być dokładnie umyte i suche pudełko z zamknięciem. Dla mnie najwygodniejsze jest opakowanie po Bebilonie, bo ma dodatkową "belkę" do odmierzania porcji. Gdybym nie miała tego pudełka, pewnie przesypałabym do puszki np. takiej dodawanej do kaszek w promocjach (ostatnio były fajne z kaszkami Bobovity). Tak jest o wiele wygodniej niż korzystanie z kartonowego pudełka.

Gość huahuahua
U nas jedno opakowanie Bebiko starczy na góra 2 dni, przy czym dzieciaki piją mleko tylko rano i wieczorem ;) (za to ok 320 ml)

Gość no badziew to nie
wiesz co tez mialam ten problem z Nan1 i kupilam jedno opakowanie z puszka drogie ale teraz mam puszke i do niej sypie mleko bo inaczej to bardzo niewygodnie nie mowiac o tym jak sie gdzies jedzie i trzeba to zabrac ze soba puszka lepsza 100 razy

Gość ja taje bebilon
ja daje bebilon comfort koszt 30 zl a starsza na 3 czasem na 3ipol dnia niestety