Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwo mój przyjaciel

Co Was wkurza...co Was dziwi?

Polecane posty

Gość walizka ze szkła
wkurza mnie, że jutro będzie koniec świata

Gość wkurza mnie oczywiscie
wkurza mnie brak zrozumienia moich przyjaciol w kwestii moich problemow,wydaje mi sie ze mowie sama do Siebie bo odpowiedz jest "bedzie dobrze""dasz rade"gdy ja potrzebuje glebszej analizy i pomocy,dziekuje im ze sa ale czasem wydaje mi sie ze jestem z problemem sama.wkurza mnie olewcze zachowanie mojego kolegi ktory dazy ze mna do wspolnego zwiazku,np zaprasza mnie do kina a za chwile mowi ze jednak np nie ma pieniedzy,jednak przez 2 godziny wmawia mi te kino.gdy nie mowi mi wszystkiego,"zalatwilem jakies tam sprawy"a w glowie mam "jakie sprawy"ale nie bede wscibskim osobnikiem wiec sie nie zapytam.gdy facet zmierza tylko do jednego,gdy ja chce cos wiecej,lub gdy jestem nie zalezna a on wymusza ode mnie cos ponad moje zaangazowanie,wkurza mnie gdy nie mam pieniedzy.gdy ktos w ostatniej chwili odmawia spotkanie,gdy klamie.gdy dowiaduje sie kilku rzeczy na swoj temat i to wyplynietych z ust przyjaciol-z serii powiedzialam temu i tamtemu.gdy tak na prawde mowie tylko jej i nie chce zeby podawala dalej.

Gość A więc takkk
- większośc facetów, którzy bzyk**ją co popadnie, wiecznie kłamią, kombinują, nie szanują kobiet, myślą, że wszystko im wolno - denerwuje mnie puszczalstwo niektórych kobiet, to , że naśladują mężczyzn, nie szanują się albo co bądź dają sobą pomiatać - reklamy - uroda i pieniądze stawiana na pierwszym miejscu - zanikanie wartości, które kiedyś były "święte" - studia (teraz każdy może być magistrem) - bieda, nienawiść, wyścig szczurów, zakłamanie, dwulicowośc, wtykanie nosa nie w swoje sprawy - kościół (z tej negatywnej strony - łapówki, chalnie księzy na plebanii, molestowanie i inne dziwactwa) - bezrobocie - to jak nas Polaków negatywnie postrzegają obcokrajowcy - Polska piłka nożna Politycy, którzy nie potrafią rządzić tym krajem - Unia Europejska (???!!!)

Gość A więc takkk
chlanie* miało być PS jestem kobietą ;] Podszywon dziękuję! Zmykam papa.

NO to teraz ja :) Wkurza mnie 1. z tych bardziej osobistych: - moja najlepsza przyjaciółka,która jest egoistką a mimo to ją kocham i znoszę jej humorki - mój kolega, który pomimo,że ma dziewczyne i twierdzi że ją kocha podwala się do mnie przy każdej okazji - wkurza mnie że dzisiaj widziałam tylkko 1 płóg a chodnikiem nie da się przejść! - a najbardziej to wkurza mnie portal nasza klasa i te wszystkie facebooki! Tysiące znajomych z którymi z połową nie jesteś nawet na "cześć" a którzy skłóadają Ci życzenia urodzinowe bo im się gdzieś tam wyświetli

Gość Edmunt Pipa
wkurza mnie , że wydaje się publiczne piniędze na chorych beznadzienie chorych ibiednych nieudacznikow z ktorych nic nie bedzie zadnego pozytku ni zysku. psuja oni swym istnieniem cudowny beztroski demokratyczny obraz Europy zjednoczonej

Gość Edmunt Pipa
brak pracy? przecież w UE tyle perspektyw , możliwości czeka wielki swiat i okolice.. nawet samotność? tyle pubów, klubów , clubbingów kolorowo i beztrosko wokoło , cudownie , lepsze samochody można szybciej jeżdzić , większe mieszkania , ciuchy moda , gwiazdy i celebryci , można sobie idola znależć i żyć jego życiem a Ty o jakiejś samotności wypisujesz? oportunista jesteś? a może faszysta nieprzystosowany do życia w Zjednoczonej Europie? a może nawet antysemita? jakbyś np. nie był homofobem to samotność by Ci nie dokuczała.

Gość Edmunt Pipa
pracy fizycznej ogólnie pozytecznej jest w brud tylko robić się nie chce , skończyło się szkółke niedzielną wypłakało zaliczenia i... od rzu chce się prezydentem zostać

Gość v2q3v13
Ty Edmunt co Ty pier**** ja szukam pracy od 1,5 roku!!! NIKT mnie nie chce przyjac bo nie mam doswiadczenia, na zadne stanowisko ooo bardzooo przepraszam na ulotki moze bym sie zalapala! o ile by mi wyplacili za roznoszenie.. wiec gów** wiesz! Ja juz jest jakas praca o DZIWO to mam utrudniony dojazd!

Gość pisarkaIwona
Obgadywanie, ja mam tak a ona zarabia tylko 900 a ma o wiele lepiej lub zajmowanie sie cudzym życiem a nie własnym:o

Gość gabrysia8911
a w TVN mowili , ze jest pełno pracy tylko lenie nie chcą pracowac

gabrysia8911 -> jakiej pracy? jako przedstawiciel handlowy gdzie zarobki są od tego ile sprzedaż....

Gość Edmunt Pipa
a miał być wielki świat... i co? a tu wielki bat . Do oblizania ze spermy

Gość wkurzają mnie ludzie
ich nawyki sposób bycia, sposób myślenia, o ile w ogóle myślą, brak wiedzy na podstawowe tematy, wtórny analfabetyzm, przechwalanie się, wywyższanie, kłamliwość i obłuda i wiele wiele innych

Gość Edmunt Pipa
taka ze mnie pipa a w przeciwienstwie do was zadluzone biedne brudne tepe polaczki ja nie narzekam na brak pracy ni czegokolwiek. a wy taplajcie sie w gownie i utyskujcie na brak wszystkiego. i czekajcie golasy az moze kto cos wam da

-Pijane"SEXOWNE" małolaty ;) - o. Tadeusz i spółka (RADIO MARYJA) - Frajersy kolesie na imprezach z grubymi kietami, łapą 5.0 i solka :)

wkurzaja mnie - bezmuzgi - wieczni marzyciele - wiecznie wybredni - wiecznie niezadowoleni - wiecznie narzekajacy - wiecznie zalamani - wiecznie nieszczesliwi - wiecznie... nie wiem... to chyba tyle :O

Gość Edmunt Pipa
ja jestem Koreańczykiem i jestem szcześliwy, mam prace na poligonie pracuje

Gość Edmunt Pipa
właśnie wkładam se w pipę karabin maszynowy moja mamełe go zara odpali

Gość a mnie a mnie
błędy ortograficzne

Gość mnie wkurza ludzka głupota
a konkretnie to, że ludzie czasami nie widzą oczywistych rzeczy, nie potrafią wyciągać wniosków, myśleć całościowo - a tylko wybiórczo. Chociaż trudno to nazwać "wkurzaniem" - raczej trudno mi to zrozumieć.