Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ),,,(

Mamuski szukajace zarobku na macierzynskim - co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość ),,,(

Witajcie, Dziewczyny. Zastanawia mnie zdumiewajacy wysyp tematow pt. "jak dorobic na macierzynskim"... Oczywiscie rozumiem palaca potrzebe zdobycia dodatkowych funduszy w tych ciezkich czasach, ale niestety jak tam zagladam, to zazwyczaj szukajaca mamusia ma malo umiejetnosci i pomyslowosci i liczy, ze ktos jej podsunie gotowa recepte, jak zarobic i sie nie narobic :o Co gorsza, tematy takie sa woda na mlyn dla roznych naciagaczy, proponujacych skladanie dlugopisow przy czym trzeba zaplacic za material, klikanie w reklamy, MLM i rozne rodzaje piramid finansowych oraz "latwa i przyjemna" sprzedaz kosmetykow naszych znajomym, w ktorych gust niekoniecznie one trafiaja. Nie wiem, jak wy, ale ja osobiscie nie znam nikogo wiarygodnego, kto rzeczywiscie dorabialby sobie w ten sposob i nie mialby problemow ze zbytem. No moze poza Avonem i Oriflame, ale po pierwsze nie byly to duze sumy, po drugie w moim na przyklad srodowisku nie lubi sie tych produktow. Nie ma takiej zlotej recepty. W przeciwnym razie wszyscy by o niej slyszeli. Przeciez poza Wami, Mamusiami, w podobnej sytuacji sa rzesze bezrobotnych, takze lapiacych sie wszelkich okazji zarobku. Zapraszam do dyskusji - a Wy jak sadzicie?

Gość flj:dfjl:SDf
ale w czym ty masz problem..zalozylas jeszcze głupszy topik wiec chyba ty powinnas sie zastanowic nad soba...